Wellnessboot | Mill

Luxe, wellness en ontspanning. De Wellnessboot in Mill is een ware blikvanger door haar bijzondere vormgeving en de fantastische ligging op het water. Stap aan boord en ga mee op ontdekkingsreis.

Waan u in de wereld van luxe, wellness en ontspanning en ontdek de veelzijdigheid en de vele faciliteiten die dit unieke jacht u te bieden heeft.

 

Direct reserveren

 

Wellnessboot | Openingstijden

Maandag 10:30 – 22:30 u
Dinsdag 10:30 – 22:30 u Elke dinsdag is het badkleding-mag-dag
Woensdag 10:30 – 22:30 u
Donderdag 10:30 – 22:30 u
Vrijdag 10:30 – 23:30 u
Zaterdag 10:30 – 23:30 u
Zondag 10:30 – 22:30 u

 

De Wellnessboot is 365 dagen in het jaar geopend.

Openingstijden Beauty

Sanavisie Beauty, de beautyafdeling van de Fitland Wellnessresorts is dagelijks geopend tussen 11.00 en 21.00 uur.
De beautybehandelingen en massages zijn ook te reserveren zonder wellness entree.

Let op: De Wellnessboot is helaas niet toegankelijk voor mindervaliden.

Direct reserveren

Wellnessboot | Tarieven

Entree tarieven

Tarieven Met voordeelpas Zonder Voordeelpas
Dagentree Verblijf van 10.30 tot sluiting € 18,95 € 31,50
Avondentree, na 17.00 u Verblijf van 17.00 tot sluiting € 18,95 € 19,95
Weekend dagentree* Verblijf van 10.30 tot sluiting € 24,50 € 31,50
Weekend avondentree* Verblijf van 17.00 tot sluiting € 22,50 € 23.50
Jeugdentree** € 17,50 € 19,50

*Weekendtarief geldt op vrijdag, zaterdag en zondag. Tijdens de feestdagen geldt het weekendtarief.

**Het jeugdtarief geldt voor personen tot 16 jaar.Personen van 12 t/m 15 jaar mogen de Wellnessboot alleen onder begeleiding van een volwassene bezoeken. Personen van 4 t/m 11 jaar mogen de Wellnessboot alleen bezoeken op zondag tot 18.00 uur onder begeleiding van een volwassene. Bij twijfel kan de receptioniste om een legitimatie vragen.

Huur badlinnen

Huur badjas €  7,95
Huur badhanddoeken (pakket van 2) €  4,95
Badslippers *** €  4,75
Huur totaalpakket (badjas, 2 badhanddoeken en badslippers***) € 15,75

*** U mag de slippers na uw bezoek mee naar huis nemen.

Fitland Voordeelpas aanvragen Direct reserveren

Abonnementen & Badenkaarten

Gaat u regelmatig naar één van de Fitland Wellnessresorts? Dan is wellicht een badenkaart of voordelig abonnement iets voor u? U kunt deze gebruiken bij ieder Fitland Wellnessresort.

Badenkaarten Met een badenkaart geniet u maar liefst 12x van een dagje wellness bij de Fitland Wellnessresorts.U heeft de keuze uit maar liefst zes wellnessresorts. Onze badenkaarten zijn niet persoonsgebonden.

Badenkaarten (niet persoonsgebonden)

12-badenkaart sauna dagentree Met voordeelpas € 275,00 Zonder voordeelpas € 295,00
12-badenkaart sauna avondentree Na 17.00 u € 219,50 € 235,00

Jaarabonnement sauna 

Het hele jaar door genieten van de vele sauna- en wellnessfaciliteiten bij de Fitland Wellnessresorts? Neem dan een voordelig jaarabonnement.

U kunt deze gebruiken bij ieder Fitland Wellnessresort. € 68,00 per maand of € 776,50 per jaar.

Direct reserveren

Direct de Fitland voordeelpas aanvragen

Wellnessboot | Informatie

Reserveren

Faciliteiten

Binnen
Kruidenbad
Binnenzwembad
Relaxruimtes
Infrarood sauna
Sauna met kleurentherapie
Sauna 95°c
Voetenbad
Mint stoombad
Panorama sauna
Cocoon rustruimte
Afkoelzones
Kleedruimtes met kluisjes
Restaurant ‘Horizon’
Restaurant ‘Seabreeze’
Buiten
Buitenzwembad
Overdekt buitenzwembad
Opgietsauna met open haard 85°c
Warm en koud dompelbad
Afkoelzones
Whirlpool met schitterend uitzicht
Buitenbar ‘Tikibar’
Terras
Zonnedek
Ruime ligweide
Hottub op niveau
Panorama rustruimte met Flowee
Sauna grot met daarin:
Kruidentempel
Rasul
Zoutstoomcabine
Rozensauna 85°c

Badkleding-mag-dag

Brengt u liever in badkleding een bezoek aan de Wellnessboot, dan kunt u iedere dinsdag terecht op de badkleding-mag-dag. Gedurende deze dag is het de bezoeker toegestaan om zowel met als zonder badkleding gebruik te maken van de faciliteiten.
Voor bezoekers in badkleding is het verplicht om een witte badjas te dragen in het restaurant, de rustruimtes, op het zonnedek en op de terrassen (deze mag u zelf meebrengen maar zijn ook te huur bij de Wellnessboot).
Op de badkleding-mag-dag is het niet toegestaan om een gekleurde badjas te dragen wanneer u gebruik maakt van het meubilair. Dit i.v.m. het afgeven van natte badkleding op de meubels.
Indien u geen badkleding draagt is een gekleurde badjas geen probleem.
Let op: lange zwembroeken zijn niet toegestaan, alleen strakke/aansluitende shorts.

Voordeelpas

Met de Fitland Voordeelpas ontvangt u tot bijna 40% korting op het reguliere dag- en avondtarief bij alle Fitland Wellnessresorts. Zie tarieven
Voordeelpas aanvragen? Iedereen mag een Fitland Voordeelpas aanvragen. Om gebruik te kunnen maken van de Fitland Voordeelpas vragen wij u zich eenmalig te registreren.
U betaalt slechts een eenmalige borg á € 12,75. Het voordeel op de wellness tarieven geldt niet voor wellness abonnementhouders.

Direct de Fitland voordeelpas aanvragen

 

Verjaardag

Bent u (bijna) jarig?
Dan trakteert Fitland Wellnessresorts! Geef bij uw volgende bezoek of reservering aan één van de Fitland Wellnessresorts uw geboortedatum door en ontvang een digitaal presentje wanneer u jarig bent.
Het verjaardagspresentje mag u besteden bij één van de Fitland wellnessresorts en is geldig op de dag van uw verjaardag tot uiterlijk 4 weken daarna.
Wilt u gebruik maken van de actie? Meld dat dan bij de receptie als u incheckt.

Huisregels

Om het verblijf van u en uw medegasten zo aangenaam mogelijk te laten verlopen heeft Fitland een aantal huisregels opgesteld.
Wij verzoeken u dan ook om tijdens uw verblijf onze huisregels te handhaven.

Klik hier voor de Fitland Wellnessresorts huisregels

Wellness-app

Download via deze link de Wellness app

Wellnessboot | Belevenisprogramma

Opgietingen

De opgietingen bij de Fitland Wellnessresorts zijn een ware belevenis en een must voor iedere saunaliefhebber. Een opgieting is een heerlijk ontspannend ritueel waarbij een aantal etherische oliën opgelost in water over de hete saunakachel worden gegoten. Meerdere malen per dag verzorgen de saunameesters van de Wellnessboot een opgietceremonie waar u als gast kostenloos (o.b.v. beschikbaarheid) aan deel kunt nemen. De tijden van de opgietingen staan aangegeven in het resort zelf.

Opgietdagen

Naast de dagelijkse reguliere opgietingen vinden er ook regelmatig speciale ‘opgietdagen’ plaats. Tijdens deze opgietdagen vindt er ieder uur (vanaf 13.00 uur tot 21.00 uur) een opgieting plaats met iedere keer een ander thema. Deze opgietingen worden verzorgd door ons goed getrainde team van saunameesters.

Bekijk de jaaragenda

Dromenritueel

Heerlijk wegdromen …. Tijdens dit bijzondere dromenritueel waant u zich voor 15 minuten op uw droombestemming! Middels ontspannende muziek, de verwarmde ruimte en bijpassende wierook geuren laten wij u meevoeren naar verschillende droombestemmingen. Tijdens dit bijzondere ritueel ervaart u een diepe ontspanning en een gevoel van plezier en tevredenheid. Een moment van geluk! Compleet ontspannen… Het dromenritueel is kosteloos, duurt 15 minuten en vindt plaats in de rustruimte. Er kunnen maximaal 10 deelnemers per sessie deelnemen. De tijden en dagen dat dit ritueel plaatsvindt staat aangegeven op de Wellnessboot.

Floatation

Floatation op de Wellnessboot is een meditatie moment waarbij de focus ligt op je ademhaling. Zonder enige inspanning drijf/float je op het water. Het water is gelijk aan de lichaamstemperatuur, waardoor je geen verschil voelt tussen het gedeelte van het water wat het lichaam wel of niet raakt. Hierdoor “denken” de hersenen dat het lichaam “zweeft”. Het is een effectieve manier om stress te verminderen en om totaal te ontspannen. Floaten geeft je lichaam en geest de kans om zich te herstellen, om je zintuigen te scherpen en om los te laten. Floaten geeft je de kans om de alledaagse spanningen en vermoeienissen van je af te laten glijden en hernieuwde energie op te doen. Tijdens de sessie bent u omgeven door rustgevende muziek. De floatsessies zijn kosteloos, duren 15 minuten en vinden dagelijks plaats. De tijden staan aangegeven op de Wellnessboot.

Klankschaalsessie

Tijdens het klankschaalritueel wordt gewerkt met metalen Tibetaanse schalen, afkomstig uit het Himalaya gebied.
Deze klankschalen zijn gemaakt van een metaallegering van 5 tot 12 verschillende metalen die de trillingskwaliteit en het karakter van de schalen bepaalt. De klankschalen worden met een vilten klopper aangeslagen waardoor er trilling ontstaat. Doordat het menselijk lichaam voor ca. 75 % uit water bestaat, verplaatsen deze krachtige trillingen zich snel en gemakkelijk door het lichaam waardoor deze klankceremonie als zeer aangenaam wordt ervaren. Het bevordert het lichamelijk welzijn en stimuleert de bewustwording. In een ontspannen en ongedwongen sfeer voeren de klanken van de klankschalen je terug naar de stilte binnen in je en om je heen.
Het herinnert aan rust, geborgenheid en vertrouwen. Dit ritueel nodigt je uit te ontspannen en te zijn in het moment. Het stemt lichaam en geest op elkaar af en brengt je in balans. Een bijzondere belevenis die u niet snel vergeet.

Klankschaalsessie 30 minuten € 5,95 per persoon

Let op, deze behandeling is uitsluitend te reserveren in combinatie met de sauna entree.

Klankschaalsessie 60 minuten € 10,25 per persoon

Op enkele zondagen tussen 16.00 en 17.00 uur biedt de Wellnessboot een uitgebreide klankschaalsessie aan van 60 minuten.

Let op! Als er op zondag een uitgebreide klankschaalsessie van 60 minuten wordt gegeven dan gaat die van 30 minuten niet door. Deze behandeling is uitsluitend te reserveren in combinatie met de sauna entree.

‘Experience’

‘Experience’ tijdens uw dagje wellness Tijdens uw dagje wellness willen wij u graag verrassen, een wow-effect creëren.
Dit doen wij door constant de gewone dingen ongewoon goed te doen maar ook door u af en toe te verrassen met kleine dingen.
Onverwachts, om uw dagje wellness nog fijner te maken.

Wellnessboot | Acties

Ga door naar de Fitlandshop voor acties en aanbiedingen.

Fitlandshop

 

 

Sauna events

Sauna events

Regelmatig vinden er op de Wellnessboot leuke sauna events plaats welke een must zijn om te bezoeken voor de echte saunaliefhebber. Denk hierbij aan de speciale opgietdagen, Nederlands Kampioenschappen voor Saunameesters, de Wellness Verwendag voor (ex-)borstkankerpatienten en speciale themadagen. Op deze pagina houden wij u op de hoogte van de sauna events voor de komende periode.

Opgietdagen

Naast de dagelijkse reguliere opgietingen vinden er ook regelmatig speciale ‘opgietdagen’ plaats. Tijdens deze opgietdagen vindt er ieder uur (vanaf 13.00 uur tot 21.00 uur) een opgieting plaats met iedere keer een ander thema. Deze opgietingen worden verzorgd door ons goed getrainde team van saunameesters. Klik hier voor de jaaragenda.

Wellness Verwendag voor (ex-)borstkanker patiënten

Diverse ziekenhuizen uit de regio bieden, in samenwerking met de Wellnessboot in Mill, een luxe en compleet wellness-verwenarrangement aan; exclusief voor (ex-)borstkanker patiënten van deze ziekenhuizen. Laat u lekker in de watten leggen, geniet van de vele wellness faciliteiten en de zorgvuldig uitgekozen behandelingen en rituelen. Onze medewerkers maken het u deze dag/avond zeer comfortabel en we gaan niet voor anker voordat iedereen ontspannen is.
Locatie: Wellnessboot in Mill
Datum: Dinsdag 13 oktober 2015
Tijd: Van 10:30 tot 23:00 uur Meer info volgt.

Wellnessboot | Overnachten

Wellness Weekend

Zou het niet heerlijk zijn om dat weldadige gevoel van luxe en ontspanning zo lang mogelijk vast te houden? Verleng uw dag wellness met een overnachting in het naastgelegen 4-sterren Fitland Hotel. Een sfeervol hotel waar de typische Brabantse gezelligheid de boventoon voert. Een betere afsluiting van een dagje wellness is toch niet voor te stellen?

Klik hier voor de wellness arrangementen inclusief overnachting

Klik hier voor meer informatie over Hampshire Hotel – Fitland Mill

TIP! Samen ontspannen in de wolken?

Maak uw wellness cruise compleet door af te sluiten met een overnachting in uw eigen privéjet. Naast de Wellnessboot staat een marinevliegtuig op 8 meter hoog welke omgetoverd is tot een echt luxueus verblijf.
Zodra u zich in uw suite bevindt voelt u zich letterlijk en figuurlijk in hogere sferen! Ook altijd al eens een droomvlucht willen maken?

Klik hier voor de wellnessarrangementen inclusief overnachting in het vliegtuig

Wellnessboot | Culinair

De inwendige mens wordt natuurlijk niet vergeten. Op de Wellnessboot vindt u twee sfeervolle à la carte restaurants; restaurant ‘Horizon’ en restaurant ‘Seabreeze’. In onze restaurants kunt genieten van een drankje aan de bar, een lunch of diner. De gerechten op onze menukaart zijn vers en worden met grote passie bereidt. Seabreeze bevindt zich op het bovendek van de Wellnessboot. De sfeer, het stijlvolle interieur en het prachtige uitzicht over het meer maakt dit restaurant the place to be om culinair te genieten. Op een zonnige dag kunt u op het terras, op het bovendek of aan de wellnessbar genieten van een verfrissende smoothie of een lekkere snack. U heeft meteen een mooi uitzicht op de buitenspa.

Dinerkaart Wellnessresorts

Lunchkaart Wellnessresorts

Asperges

Het is weer de tijd van de asperges! Het witte goud is weer prima verkrijgbaar en uiteraard mag u daar van proeven. Speciaal voor het aspergeseizoen presenteert Fitland wellnessresorts deze aspergekaart met onder andere een verrassend lichte salade, maar ook echte klassiekers, die zeker niet mogen ontbreken. Eet smakelijk!

Aspergemenu

Aardbeien

Heerlijk, het is weer tijd voor aardbeien. De zomerkoninkjes zijn in Nederland weer volop verkrijgbaar. Ze hebben een heerlijke zoete smaak. Aardbeien zijn prima te combineren in een heerlijk dessert, maar wat dacht u van lekkere zachte aardbeien met slagroom, dat is toch gewoon genieten?

Aardbeienkaart

Op zondag t/m donderdag is de keuken geopend tot 21.00 uur en op vrijdag en zaterdag tot 21.30 uur. De bar is geopend tot een half uur voor sluitingstijd. Wilt u aan het einde van uw wellness bezoek nog graag een borreltje drinken? Wij verwijzen u graag door naar onze collega’s bij het Grand Café Londen aan de overkant.

Wellnessboot | Cadeaubonnen

Wellness Tegoed, ’t meest ontspannen cadeau van Nederland. Wilt u iemand een onvergetelijk en ontspannen cadeau geven?

Voor Kerst, een verjaardag, jubileum, opkikkertje of gewoon zomaar? Een cadeaubon van Fitland Wellnessresorts valt zeer zeker in de smaak! Zes prachtige locaties waar u heerlijk kunt ontspannen en genieten van alle luxe en comfort.

Allen anders en variërend maar waar de kernwaarden thuisgevoel, vitaliteit en experience altijd bovenaan staan.

De Wellness Tegoed Cadeaubon is zowel online via www.wellnesstegoed.nl (vanaf € 25,-) als bij één van de Fitland Wellnessresorts verkrijgbaar in verschillende waardes en kunnen vrij besteed worden bij alle aangesloten Fitland Wellnessresorts.

Cadeaubon bestellen

Veel gestelde vragen

Vaart de boot echt?
De boot vaart niet. U hoeft dus geen rekening te houden met vertrektijden.

Is het verplicht om badkleding te dragen op badkleding-mag-dagen?
Gedurende de badkleding-mag-dag (iedere dinsdag) is het de bezoeker toegestaan om zowel met als zonder badkleding gebruik te maken van de faciliteiten.

Mag ik mijn eigen badjas, handdoek en slippers meenemen?
Tijdens uw bezoek kunt u gebruik maken van uw eigen badjas, handdoek en slippers. Tevens zijn deze te huur bij de receptie (de badslippers mag u aan het eind van uw bezoek mee naar huis nemen). Op de badkleding-mag-dag (dinsdag) is het verplicht om een witte badjas te dragen, wanneer u zwemkleding aan heeft in verband met het afgeven van kleur op het meubilair. Op andere saunadagen kunt u gewoon een gekleurde badjas dragen. Het dragen van een badjas en badslippers is verplicht in het restaurant en de rustruimtes.

Is de Wellnessboot toegankelijk voor minder valide personen?
De Wellnessboot is helaas niet goed toegankelijk voor minder valide personen vanwege de vele trappen en de afwezigheid van een personenlift.

Kan ik mijn kinderen meenemen naar de Wellnessboot?
Jeugd van 4 t/m 11 jaar is van harte welkom op zondagen tot 18.00 uur, onder begeleiding van een volwassene.
Jeugd van 12 t/m 15 jaar heeft toegang tot de boot, onder begeleiding van een volwassene. Vanaf 16 jaar is iedereen zonder begeleiding welkom bij de Wellnessboot.

Hoe laat vinden de rondleidingen voor wellness bezoekers plaats?
Vinden plaats in overleg met de receptioniste.

Is er een ruimte beschikbaar waar ik tijdens mijn bezoek kan kolven?
Op onze beautyafdeling is een ruimte beschikbaar waar u kunt kolven.

Is er parkeerruimte beschikbaar bij de Wellnessboot?
Er is voldoende parkeergelegenheid direct naast de boot waar u als bezoeker gratis gebruik van kunt maken.

Mag ik mijn mobiele telefoon gebruiken op de Wellnessboot?
Het is enkel toegestaan om uw mobiele telefoon te gebruiken bij de hoofdingang/receptie.

Is het verplicht om te reserveren?
Reserveren voor de Wellnessboot is niet verplicht. Om teleurstelling te voorkomen raden wij u echter aan te reserveren.

Kan ik met een creditcard betalen?
Het is mogelijk om te betalen met een creditcard.

Wellnessboot | Contact

t/m 30 juni 2015 zijn er verschillende wegwerkzaamheden in en rondom Mill.

15 maart t/m 30 juni 2015 Wegwerkzaamheden Karstraat, Schoolstraat, gedeelte Wanroijseweg in Mill.

Omleiding route volgen vanaf Beerseweg in Mill: • Op Beerseweg rotonde oprijden, neem de 2e afslag richting Hoogstraat • Einde van de Hoogstraat bij rotonde rechts afslaan richting Hoogveldseweg. • Daarna direct de eerste afslag links nemen, u bent gearriveerd bij de parkeergarage van de Wellnessboot. 29 mei t/m 1 juni 2015 Wegwerkzaamheden N321 Beersebaan, Cuijk. Op- & afrit A73 richting Cuijk afgesloten.

Omleidingsroute volgen via Haps: • Neem op de A73 bij afslag 5 richting Haps • Sla rechts af naar de Oeffeltseweg/N264 volg aanwijzingen: Uden N264 Haps Mill • Neem bij de eerstvolgende rotonde de tweede afslag naar de Bosweg/N264 • Neem bij de volgende rotonde de eerste afslag op de rotonde naar de Vorleweg • Bij de volgende rotonde neemt u de tweede afslag op de rotonde naar de Hoogveldseweg • Daarna direct de eerste afslag links te nemen, u bent bij gearriveerd bij de parkeergarage van de Wellnessboot.

  Reserveer nu  
Wellnessboot Mill Hoogveldseweg 1 5451 AA Mill +31 (0) 485 47 17 17 info@wellnessboot.nl

Hoogveldseweg 1  |   5451 AA Mill  |  +31 (0) 485 47 17 17  |  info@wellnessboot.nl | 7 dagen per week geopend Wellnessboot Mill