Wellness Sittard

Genieten van een  compleet dagje sauna, wellness en beauty in Zuid-Limburg?

Wellness Sittard, dichtbij de stad Maastricht is een verrassend mooi en luxe beauty- en wellnessresort waar zich alle elementen bevinden voor een heerlijke dag ontspannen. Waar ‘tijd voor jezelf’ echt centraal staat. Maak uw hoofd leeg in één van de vele sauna’s, geniet van een massage of beautybehandeling, kom tot rust in één van de baden en laat u verrassen door de culinaire specialiteiten van de koks. Een dagje wellness bij Wellness Sittard voelt simpel gezegd als een échte vakantiedag. Schijnt het zonnetje de hele dag? Dan is het puur genieten in de saunatuin of op het terras.

Overnachten na een bezoek aan Wellness Sittard

En dit is nog niet alles! Wat is er fijner dan na een dagje sauna in een heerlijk comfortabel bed in slaap te vallen en de volgende dag uitgerust wakker te worden? Upgrade uw dagje wellness met een overnachting in het inpandige viersterren hotel, dichtbij Maastricht, want dat is de absolute kers op de Limburgse vlaai! Kom ook en ontdek wat Wellness Sittard, gelegen in het mooie Limburg, nog meer te bieden heeft.

Direct reserveren >

 

 

Wellness Sittard | Openingstijden

Maandag 10:30 – 22:30 u
Dinsdag* 10:30 – 22:30 u Dinsdag Badkleding-Mag-Dag*
Woensdag 10:30 – 22:30 u
Donderdag 10:30 – 22:30 u
Vrijdag 10:30 – 23:30 u
Zaterdag 10:30 – 23:30 u
Zondag 10:30 – 22:30 u

OPENINGSTIJDEN FEESTDAGEN

Wellness Beauty 
Do 24 december 10.30-18.00  11.00-18.00
Vrij 25 december
(1e kerstdag)
10.30-23.30  11.00-21.00
Zat 26 december
(2e kerstdag)
10.30-23.30  11.00-21.00
Do 31 december 10.30-18.00  11.00-18.00
Vrij 1 januari ’16 10.30-23.30  11.00-21.00

*Let op: Op badkleding-mag-dagen zijn lange zwembroeken niet toegestaan. Alleen strakke/aansluitende shorts zijn toegestaan.

Openingstijden Beauty
Sanavisie Beauty, de beautyafdeling van Wellness Sittard is dagelijks geopend tussen 11.00 en 21.00 uur. De beautybehandelingen en massages zijn ook te reserveren zonder wellness entree.

 

Direct reserveren >

Wellness Sittard | Informatie

Tarieven

Op deze pagina vindt u alle tarieven voor Wellness Sittard.

Dagentree
Met voordeelpas  €18,95
Zonder voordeelpas  €31,50

Avondentree
Met voordeelpas  €18,95
Zonder voordeelpas  €19,95

Weekend dagentree*
Met voordeelpas  €24,50
Zonder voordeelpas  €31,50

Weekend avondentree*
Met voordeelpas  €22,50
Zonder voordeelpas  €23,50

Jeugdentree**
Met voordeelpas  €17,50
Zonder voordeelpas  €19,50

Huur badlinnen

Huur badjas
€7,95
Huur badhanddoeken (2 stuks)
€4,95
Badslippers ***
€4,75
Huur totaalpakket: badjas, 2 badhanddoeken en badslippers***
€15,75

*Weekendtarief geldt op vrijdag, zaterdag, zondag en tijdens de feestdagen.

**Jeugdtarief geldt voor personen tot 16 jaar.
Personen van 12 t/m 15 jaar mogen Wellness Sittard alleen onder begeleiding van een volwassene bezoeken. Personen van 4 t/m 11 jaar mogen Wellness Sittard alleen bezoeken op zondag tot 18.00 uur onder begeleiding van een volwassene. Bij twijfel kan de receptioniste om een legitimatie vragen.

*** U mag de slippers na uw bezoek mee naar huis nemen.

Dagentree: verblijf van 10.30 tot sluiting
Avondentree: Verblijf van 17.00 tot sluiting

 

Fitland Voordeelpas aanvragen >

 

Direct reserveren >

 

Wellness Sittard | Informatie

Abonnementen  en badenkaarten

Gaat u regelmatig naar Wellness Sittard of één van de Fitland Wellnessresorts? Dan is wellicht een badenkaart of voordelig abonnement iets voor u? U kunt deze gebruiken bij ieder Fitland Wellnessresort.

Badenkaarten
Met een badenkaart geniet u maar liefst 12x van een dagje wellness bij Wellness Sittard of bij één van de andere Fitland Wellnessresorts.

U heeft de keuze uit maar liefst zes wellnessresorts. Onze badenkaarten zijn niet persoonsgebonden.

Badenkaart (niet persoonsgebonden) Met voordeelpas Zonder voordeelpas
12-badenkaart sauna dagentree € 275,00 € 295,00
12-badenkaart sauna avondtree
Verblijf van 17.00 uur tot sluiting
€ 219,50 € 235,00

Jaarabonnement sauna
Het hele jaar door genieten van de vele sauna- en wellnessfaciliteiten bij Wellness Helmond of bij één van de andere Fitland Wellnessresorts? Neem dan een voordelig jaarabonnement. U kunt deze gebruiken bij ieder Fitland Wellnessresort.

Per maand Per jaar
Jaarabonnement sauna € 68,00 € 776,50

 

Direct reserveren >

 

Direct de Fitland voordeelpas aanvragen >

 

Wellness Sittard | Informatie

Faciliteiten

Infraroodsauna
Diverse sauna’s
Stoomcabine
Binnen/buitenzwembad
Whirlpool
Kruidenbad
Afkoelzones
Dompelbad
Voetenbad
Cocoon rustruimte
Opgietingen
Hammam
Rasul

Panoramasauna
Wellnessrestaurant
Buitenterras

Beauty Experience:
Gezichtsbehandelingen
Massages
Zonnebank

 

Wellness Sittard | Informatie

Badkleding-mag-dag
Brengt u liever in badkleding een bezoek aan Wellness Sittard, dan kunt u iedere dinsdag terecht op de badkleding-mag-dag. Gedurende deze dag is het de bezoeker toegestaan om zowel met als zonder badkleding gebruik te maken van de faciliteiten.

Let op: Alleen strakke/aansluitende shorts zijn toegestaan. Lange zwembroeken, rokjes en badpakken met rokjes zijn niet toegestaan i.v.m. hygiëne/transpiratie.

Site_1200x368pt_wellness slider_dinsdag badkleding-mag-dag

Wellness Sittard | Informatie

Voordeelpas
Iedereen mag een Fitland Voordeelpas aanvragen. Om gebruik te kunnen maken van de Fitland Voordeelpas vragen wij u zich eenmalig te registreren. U betaalt slechts een eenmalige borg á € 12,75. Het voordeel op de wellness tarieven geldt niet voor wellness abonnementhouders. Klik hier voor alle informatie en de voorwaarden van de Fitland Voordeelpas.

Direct de Fitland voordeelpas aanvragen >

 

Site_1200x368pt_slider wellness_voordeelpas

Wellness Sittard | Informatie

Verjaardag
Bent u (bijna) jarig? Dan trakteert Fitland Wellnessresorts!
Geef bij uw volgende bezoek of reservering bij Wellness Sittard uw geboortedatum door en ontvang een digitaal presentje wanneer u jarig bent. Het verjaardagspresentje mag u besteden bij één van de Fitland Wellnessresorts en is geldig op de dag van uw verjaardag tot uiterlijk 4 weken daarna. Wilt u gebruik maken van de actie? Meld dat dan bij de receptie als u incheckt.

Wellness Sittard | Informatie

Huisregels
Om het verblijf van u en uw medegasten zo aangenaam mogelijk te laten verlopen heeft Wellness Sittard een aantal huisregels opgesteld. Wij verzoeken u dan ook om tijdens uw verblijf onze huisregels te handhaven.
Klik hier voor de huisregels

Wellness Sittard | Belevenisprogramma

Opgietingen

Dromenritueel

Klankschaalsessies

‘Experience’

 

 

 

 

 

Wellness Sittard | Belevenisprogramma

Opgietingen
De opgietingen bij Wellness Sittard zijn een ware belevenis en een must voor iedere saunaliefhebber.
Een opgieting is een heerlijk ontspannend ritueel waarbij een aantal etherische oliën opgelost in water over de hete saunakachel worden gegoten. Meerdere malen per dag verzorgen de saunameesters van Wellness Sittard een opgietceremonie waar u als gast kosteloos (o.b.v. beschikbaarheid) aan deel kunt nemen. De tijden van de opgietingen staan aangegeven in het resort zelf.

Opgietdagen
Naast de dagelijkse reguliere opgietingen vinden er ook regelmatig speciale ‘opgietdagen’ plaats.
Tijdens deze opgietdagen vindt er ieder uur (vanaf 13.00 uur tot 21.00 uur) een opgieting plaats met iedere keer een ander thema. Deze opgietingen worden verzorgd door ons goed getrainde team van saunameesters.

Opgietdagen Sittard:

  • Zaterdag 25 juni ’16
  • Zaterdag 19 november ’16

Niet alleen Wellness Sittard maar ieder Fitland Wellnessresort organiseert opgietdagen. Met zes Fitland Wellnessresorts houdt dit in dat er iedere maand een opgietdag plaats vindt.

Klik hier voor de jaaragenda.

 

opgietingen

Wellness Sittard | Belevenisprogramma

Dromenritueel
Heerlijk wegdromen ….
Tijdens dit bijzondere dromenritueel waant u zich voor 15 minuten op uw droombestemming! Middels ontspannende muziek, de verwarmde ruimte en bijpassende wierook geuren laten wij u meevoeren naar verschillende droombestemmingen. Tijdens dit bijzondere ritueel ervaart u een diepe ontspanning en een gevoel van plezier en tevredenheid.
Een moment van geluk! Compleet ontspannen…

Het dromenritueel is kosteloos, duurt 15 minuten en vindt plaats in de rustruimte. Er kunnen maximaal 10 deelnemers per sessie deelnemen. De tijden en dagen dat dit ritueel plaatsvindt staat aangegeven op het resort zelf.

 

Site_1200x368pt_slider wellness_dromen

Wellness Sittard | Belevenisprogramma

Klankschaalsessies
Tijdens het klankschaalritueel wordt gewerkt met metalen Tibetaanse schalen, afkomstig uit het Himalaya gebied. Deze klankschalen zijn gemaakt van een metaallegering van 5 tot 12 verschillende metalen die de trillingskwaliteit en het karakter van de schalen bepaalt. De klankschalen worden met een vilten klopper aangeslagen waardoor er trilling ontstaat. Doordat het menselijk lichaam voor ca. 75 % uit water bestaat, verplaatsen deze krachtige trillingen zich snel en gemakkelijk door het lichaam waardoor deze klankceremonie als zeer aangenaam wordt ervaren. Het bevordert het lichamelijk welzijn en stimuleert de bewustwording.

In een ontspannen en ongedwongen sfeer voeren de klanken van de klankschalen je terug naar de stilte binnen in je en om je heen. Het herinnert aan rust, geborgenheid en vertrouwen. Dit ritueel nodigt je uit te ontspannen en te zijn in het moment. Het stemt lichaam en geest op elkaar af en brengt je in balans. Een bijzondere belevenis die u niet snel vergeet.

Klankschaalsessie 30 minuten € 5,95 per persoon
Let op, deze behandeling is uitsluitend te reserveren in combinatie met de sauna entree.

Site_1200x368pt_slider wellness_klankschaal

Wellness Sittard | Belevenisprogramma

‘Experience’
Tijdens uw dagje wellness willen wij u graag verrassen, een wow-effect creëren. Dit doen wij door constant de gewone dingen ongewoon goed te doen maar ook door u af en toe te verrassen met kleine dingen. Onverwachts, om uw dagje wellness nog fijner te maken.

Wellness Sittard | Acties

Site_1200x368px_slider_ feestdagen wellness_klik hier_FWR

Beauty

Site_1200x368pt_slider wellness_behandeling vdm

Site_1200x368pt_slider wellness product vdm

Iedere maand staat er een  van het Italiaanse beautymerk Comfort Zone in de spotlight. Op locatie treft u meer informatie aan over het product van de maand oktober.

In de Fitlandshop vindt u meer scherpe wellness, beauty, sport en bowling aanbiedingen.

Fitlandshop >

Wellness Sittard | Overnachten

Wellness Weekend
Zou het niet heerlijk zijn om dat weldadige gevoel van luxe en ontspanning zo lang mogelijk vast te houden? Verleng uw dag wellness met een overnachting in het inpandige 4-sterren Fitland Hotel. Het hotel is onderdeel van Fitland XL Sittard waar u naast ontspannen ook eindeloos kunt genieten in restaurant Medals, een wedstrijdje kunt bowlen en werken aan uw conditie in het sportcentrum. Deze uitzonderlijke mix maakt Fitland Hotel – Sittard een unieke en perfecte plek voor een weekendje weg. Een betere afsluiting van een dagje wellness is toch niet voor te stellen?

 

Wellness arrangementen inclusief overnachting >

 

 

Informatie over Hampshire Hotel-Fitland Sittard >

Wellness Sittard | Culinair

Culinaire verrassingen
De inwendige mens wordt natuurlijk niet vergeten tijdens een ontspannen dagje sauna. Bij Wellness Sittard vindt u een sfeervol à la carte restaurant waar u kunt genieten van een drankje aan de bar, een luxe lunch of culinair diner. De gerechten op de menukaart zijn vers en worden met grote passie bereidt. De sfeer en het stijlvolle interieur maken dit restaurant ‘ the place to be’ om culinair te genieten.

Wij houden graag rekening met uw (dieet)wensen. Denk hierbij aan vegetarisch, glutenvrij of lactose intolerantie. Wij vragen u om eventuele wensen bij reservering kenbaar te maken.

Lunchkaart >

 

Dinerkaart >

 

Site_1200x368pt_slider%20wellness_All-inclusive

All-inclusive

Een dag wellness is een dag ontspannen, uitrusten en genieten van een moment van kalmte in de dagelijkse storm. Maar ook lekker bijtanken en smullen van al het lekkers dat u op de menukaart vindt. Hoe lekker is het dan als je ook niet aan de prijs hoeft te denken?

All-inclusive >

Wellness Sittard | Cadeaubonnen

Wellness Tegoed, ’t meest ontspannen cadeau van Nederland. Wilt u iemand een onvergetelijk en ontspannen cadeau geven?

Voor Kerst, een verjaardag, jubileum, opkikkertje of gewoon zomaar? Een cadeaubon van Fitland Wellnessresorts valt zeer zeker in de smaak! Zes prachtige locaties waar u heerlijk kunt ontspannen en genieten van alle luxe en comfort.

Allen anders en variërend maar waar de kernwaarden thuisgevoel, vitaliteit en experience altijd bovenaan staan.

De Wellness Tegoed Cadeaubon is zowel online via www.wellnesstegoed.nl (vanaf € 25,-) als bij één van de Fitland Wellnessresorts verkrijgbaar in verschillende waardes en kunnen vrij besteed worden bij alle aangesloten Fitland Wellnessresorts.

Cadeaubon bestellen

 

 

Wellness Sittard | Contact

 

 

Wellness Sittard | Contact

Wellness Sittard
Milaanstraat 115
6135 LH Sittard

+ 31 (0) 46 87 00 099
wellnesssittard@fitland.nl

Wellness Sittard | Contact

Samenwerken met Wellness Sittard
Wilt u graag iets betekenen voor uw klanten, leden, lezers of personeel?

Wellness Sittard – onderdeel van de Fitland Wellnessresorts – is een kwalitatief hoogwaardig wellnessresort en één van de mooiste en uniekste wellnessresorts van Nederland. Bij een bezoek aan Wellness Sittard waant u zich in een wereld vol luxe, wellness en ontspanning waar ‘tijd voor jezelf’ centraal staat. Het is belangrijk dat we de snelheid van het moderne leven af en toe inruilen voor tijd voor onszelf; even ontspannen! Een dag of weekendje genieten bij één van de Fitland Wellnessresorts- en hotels past hier dan ook perfect bij.

Wilt u graag iets betekenen voor uw klanten, leden, lezers of personeel? En gunt u deze ook een dag of weekendje wellness? Sluit uw visie perfect aan bij de visie van Fitland? Wellicht goed om te kijken of we elkaar kunnen versterken door een samenwerking aan te gaan. Er zijn verschillende mogelijkheden om onze merken te versterken, bijv. door een barterdeal, een lezersaanbieding, een spaaractie of een joint promotion. Uiteraard staan wij ook open voor andere originele ideeën. Interesse in een samenwerking? Stuur een e-mail naar marketing@fitland.nl

Wellness SittardMilaanstraat 115 | 6135 LH Sittard | + 31 (0) 46 87 00 099 | wellnesssittard@fitland.nl | 7 dagen per week geopend