Top Level is Twelve geworden, ga naar Twelve >

Restaurant met uitzicht over Leiden!

 

 

Restaurant Leiden – Top Level nodigt u graag uit de uitgebreide kaart én het panorama te ervaren. ‘Dining with a view’ krijgt voor Leidse begrippen een nieuwe dimensie in dit moderne, eigentijdse a la carte restaurant. Eten en drinken in Leiden met een uitzicht om van te dromen. Dat is Top Level.

Restaurant Leiden kookt met de seizoenen mee

Restaurant Top Level wisselt elk jaargetijde van menukaart. Vier keer per jaar kleurt de menukaart naar het seizoen. Met verse producten verrast het Top Level team u met passende smaken. Maakt de koude winter plaats voor de voorjaarszon, dan staan de asperges op het menu. Vallen de bladeren van de bomen? Het is een kwestie van tijd tot de wildkaart zijn intrede doet. Naast de à la carte kaart serveert Top Level een wekelijks wisselend chefmenu, waarbij de creativiteit van het team optimaal tot uiting komt. Komt u eens eten en drinken bij restaurant Leiden – Top Level?

Beleef de bruisende omgeving van Restaurant Leiden

Restaurant Leiden – Top Level bevindt zich in het bruisende centrum van Leiden. Leiden staat bekend om de grachten, de monumentale panden, de steegjes, de schatkamers van kennis, de cultuur en de wetenschap; Leiden is een bezoek zeker waard. Sluit een dagje in deze stad met smaak af bij Restaurant Leiden!

Let op: onder Level Leiden bevindt zich een betaalde parkeergarage. Restaurant Leiden – Top Level is uitsluitend bereikbaar per lift.

 

Reserveer makkelijk en snel online

 

Menu

 

 

Bekijk de menukaarten:

Lunchkaart Restaurant Leiden – Top Level

 

Dinerkaart Restaurant Leiden – Top Level

 

High Tea Restaurant Leiden – Top Level

 

Drinks en Bites

 

Wijnkaart

 

Bar

De Top Level bar is ingericht als ideale ontmoetingsplaats op het kruispunt tussen de Leidse campus, het centraal station en de oude binnenstad.

De Top Level bar biedt een hoogwaardig assortiment kwaliteitswijnen, cocktails, fris- en gedistilleerde dranken. Daarnaast biedt de Top Level bar een verscheidenheid aan speciale koffies.

Drinks en Bites

Banner_1200x368px_restaurant_drinks bites

Wijnkaart

Banner_1200x368px_restaurant_wijn

 

Lounge

De Top Level lounge bevindt zich op de 12de verdieping van het Level complex. Riant verblijven en ontspannen op grote hoogte, dat is de achterliggende gedachte van deze moderne, gezellige lounge.

Naast een hoogwaardig assortiment kwaliteitswijnen, cocktails, fris- en gedistilleerde dranken, biedt de Top Level lounge tevens een diversiteit van kleine, lichte gerechten.

Drinks en Bites

Banner_1200x368px_restaurant_drinks bites

Wijnkaart

Banner_1200x368px_restaurant_wijn

 

Reserveren

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden en beschikbaarheid, dan kunt u ons 7 dagen per week bereiken op telefoonnummer 071 8700 265 of via e-mail info@toplevelleiden.nl

Groepreserveringen
Wij vinden dat het maken van een groepsreservering (meer dan 10 personen) en/of het plannen van een evenement extra aandacht nodig heeft. Wilt u graag een passend menu? Meer rust of een extra luxueus ontvangst? We maken graag een afspraak met u om al uw wensen te bespreken.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van: de nieuwe menukaart? Speciale acties? Leuke combideals in de regio?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Bargelaan 180 | 2333 CW Leiden | +31 (0)71 8700 265 | info@toplevelleiden.nl |
Zo tot Do 11:00 - 00.00 u Vrij & Za 11:00 - 01.00 u | Keuken is open van 12.00 tot 22.00 u