Restaurant Top Level Leiden

Restaurant Top Level Leiden nodigt u graag uit de uitgebreide kaart én het panorama te ervaren.

‘Dining with a view’ krijgt voor Leidse begrippen een nieuwe dimensie in dit moderne, eigentijdse a la carte restaurant.

Let op: onder Level Leiden bevindt zich een betaalde parkeergarage. Top Level is uitsluitend bereikbaar per lift.

Moederdag

Zondag 10 mei is het alweer Moederdag…
Vergeet jij je moeder niet?!

Moederdagmenu

 

Bar

De Top Level bar is ingericht als ideale ontmoetingsplaats op het kruispunt tussen de Leidse campus, het centraal station en de oude binnenstad.

De Top Level bar biedt een hoogwaardig assortiment kwaliteitswijnen, cocktails, fris- en gedistilleerde dranken. Daarnaast biedt de Top Level bar een verscheidenheid aan speciale koffies.

 

Drankenkaart

Wijnkaart

Lounge

De Top Level lounge bevindt zich op de 12de verdieping van het Level complex. Riant verblijven en ontspannen op grote hoogte, dat is de achterliggende gedachte van deze moderne, gezellige lounge.

Naast een hoogwaardig assortiment kwaliteitswijnen, cocktails, fris- en gedistilleerde dranken, biedt de Top Level lounge tevens een diversiteit van kleine, lichte gerechten.


Drankenkaart

Wijnkaart

Reserveren

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden en beschikbaarheid, dan kunt u ons 7 dagen per week bereiken op telefoonnummer 071 8700 265 of via e-mail info@toplevelleiden.nl

Groepreserveringen
Wij vinden dat het maken van een groepsreservering (meer dan 10 personen) en/of het plannen van een evenement extra aandacht nodig heeft. Wilt u graag een passend menu? Meer rust of een extra luxueus ontvangst? We maken graag een afspraak met u om al uw wensen te bespreken.

Inschrijven nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van: de nieuwe menukaart? Speciale acties? Leuke combideals in de regio?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Bargelaan 180 | 2333 CW Leiden | +31 (0)71 8700 265 | info@toplevelleiden.nl |
Zo tot Do 11:00 - 00.00 u Vrij & Za 11:00 - 01.00 u | Keuken is open van 12.00 tot 22.00 u
Restaurant Top Level