Restaurant – The Second Level

Restaurant Leiden - The Second LevelPB_1451_A5_FL_Paasbrunch_XLL

Restaurant The Second Level is op dit moment alleen voor events geopend.

Banner_1200x368px_toch lekker eten

Binnenkort opent restaurant Second Level met een vernieuwd restaurantconcept!

Restaurant Second Level word hét Green Egg & Grill restaurant van Leiden. De chefs van restaurant Second Level leven zich op deze robuuste groene barbecues helemaal uit. Stevige stukken vlees, vis met een twist of een gerookte vegetarische verrassing? De Big Green Eggs branden van vreugde om het jou in dit unieke restaurant te laten smaken.

En hoe die chefs het doen? Dat zie je in de grote open keuken midden in het restaurant. Live cooking, gratis tips & tricks en een echte barbecuesfeer!

BINNENKORT DE NIEUWE HOTSPOT IN LEIDEN: RESTAURANT SECOND LEVEL

Op een van de hotspots van Leiden, het trendy Level gebouw, direct gelegen aan het Centraal station, vind je Second Level. Dit bijzondere gebouw is goed te zijn van het station en ligt op loopafstand van het LUMC, de Universiteit en het centrum van de sleutelstad! Ook de inpandige (betaalde) parkeergarage staat in directe verbinding met het Level gebouw. Eten, drinken en parkeren in hartje Leiden was dus nog nooit zo gemakkelijk! Op de 12e verdieping van het Level gebouw in Leiden zit ook Restaurant Twelve: het restaurant met uitzicht over de prachtige stad.

Reserveer nu makkelijk en snel online

 

Restaurant Leiden

Site_1200 breed_hotel_Google+ waardering

 

 

Menukaart

Banner_1200x368px_toch lekker eten

Koken in het seizoen!
In ons restaurant koken we graag met de seizoenen mee! Vier keer per jaar wisselen we daarom onze kaart om niets te hoeven missen!
Zo staan er ook dit seizoen weer gerechten op de kaart, waarvan u uiteraard eindeloos mag genieten!
Precies zoals u van ons gewend bent.

Eet smakelijk

 

 

Kook workshops!

In de open keukens van Restaurant Leiden – The Second Level zijn tevens een aantal echte kookstudio’s ingericht. Dus vindt u het leuk om onder professionele begeleiding te leren koken als een chef? Neem dan uw vrienden, familie, teamgenoten of collegae eens mee naar The Second Level. In overleg met uw wensen maakt Restaurant Leiden – The Second Level een voorstel op maat. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Info kookstudio Leiden Workshops >

 

Site_1200x368pt_restaurant slider_SL_Kookworkshop

Reserveren

Wegens zomerstop is Restaurant The Second Level gesloten.

Banner_1200x368px_toch lekker eten

 

Javascript staat uit, daarom ziet u deze tekst.Op Couverts.nl kunt u wél een tafel boeken.

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden en beschikbaarheid, dan kunt u ons 7 dagen per week bereiken op telefoonnummer 071 8700 264 en email info@thesecondlevel.nl

Openingstijden

Op aanvraag.

Groepreserveringen
Wij vinden dat het maken van een groepsreservering (meer dan 20 personen) en/of het plannen van een evenement extra aandacht nodig heeft. Wilt u graag een passend menu? Meer rust of een extra luxueus ontvangst? We maken graag een afspraak met u om al uw wensen te bespreken. Voor reserveringen neem contact op met groepsreserveringen via 071-8700260

Inschrijven nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van: de nieuwe menukaart? Speciale acties? Leuke combideals in de regio?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Bargelaan 180 2333 CW Leiden T: 071 8700 264 E: Info@thesecondlevel.nl