Hét Green Egg & Grill restaurant in Oss – Mister Nelson

Restaurant Oss - Mister Nelson

Mister Nelson, de man van hét restaurant in Oss dat het vlees snijdt!

Mister Nelson is een lekkerbek. En, helemaal gek van de Big Green Egg! Op deze robuuste groene barbecues leeft hij zich dan ook helemaal uit. Stevige stukken vlees, vis met een twist of een gerookte vegetarische verrassing? Mister Nelsons barbecues branden van vreugde om het jou in dit unieke restaurant te laten smaken.

Hoe die Nelson het doet? Dat zie je in de grote open keuken midden in het restaurant. Live cooking, gratis tips & tricks van zijn team en een échte barbecuesfeer. Watch & learn!

banner_1200x368px_restaurant_direct-reserveren-mister-nelson-spareribs

’s Middags en ’s avonds, Nelson’s deuren zijn open voor lunch en diner. Voor de borrel duikt Mister Nelson de lounge in. Koud bier, warme hapjes. Dat idee. Mister Nelson heeft ruimte genoeg voor jouw feestje, vergadering of familiediner!

Mister Nelson is het nieuwe restaurant in Oss aan de Nelson Mandelaboulevard. Direct naast het stadion van FC Oss, en als onderdeel van het Fitland Hotel Oss.

Oss heeft er een hotspot bij! Kom jij het zelf eens proeven?

 

Reserveren

Javascript staat uit, daarom ziet u deze tekst. Op Couverts.nl kunt u wél een tafel boeken.


Menukaart

Restaurant Oss - Mister Nelson

 

Mister Nelson heeft zich inmiddels gepresenteerd aan Oss, maar WHAT’S COOKING? Zie hier, de menukaart van Mister Nelson!

Restaurant Oss - Mister Nelson

Banner_1200x368px_lunch grijs

Banner_1200x368px_diner grijs

Banner_1200x368px_drinks desserts grijs

banner_1200x368px_restaurant_direct-reserveren-mister-nelson-spareribs

KOOKWORKSHOPS

Altijd al willen barbecueën als een echte chef? Een Big Green Egg thuis op het terras, maar op zoek naar verfrissende ideeën? Of gewoon zin om lekker bezig te zijn met mensen, die net zo gek zijn op koken en barbecueën als uzelf? Mister Nelson biedt voor de echte liefhebbers een workshop Big Green Egg op maat.

Al vanaf 10 personen is het mogelijk om de fijne kneepjes door onze ‘Egg’perts overhandigd te krijgen. En natuurlijk wordt er lekker bij gegeten!

Als u interesse heeft, kunt u zich kunt u inschrijven voor de workshop Big Green Egg. Alleen of met tien personen, dat maakt niet uit. U schrijft zich van tevoren in. Bij een minimum van tien personen vindt de workshop doorgang. Als u met een groep van tien of meer personen bent, kunnen we altijd een specifieke datum voor u en uw gezelschap prikken.
Interesse of direct inschrijven? Stuur een mail naar info@misternelson.nl of bel 0412-870045

Restaurant Oss - Mister Nelson

Inschrijven nieuwsbrief

Mister Nelson zit vol ideeën. En die deelt hij dan ook met regelmaat! Wil jij als eerste op de hoogte zijn als hij:

– weer waanzinnige nieuw gerechten op de kaart heeft staan?

– een super aantrekkelijke ACTIE heeft bedacht?

– een feestje geeft?

Meld je dan snel aan voor de nieuwsbrief!

Slider_1200x368px_MisterNelson_2

Vacatures

Yes, Mister Nelson is HIRING. De Big Green Eggs worden momenteel geplaatst, de open fire grill glimt van trots… In oktober gaan we open!

Wil jij deel uitmaken van het meest barbecuemafffe restaurantteam van Oss en omstreken? Solliciteer dan snel naar een van de volgende functies:

Medewerker bediening: klik hier!

Nieuwsgierig, bourgondisch en Brabants gastvrij? Dan ben jij geknipt om de gerechten en wijnen van Nelson aan tafel te presenteren…

 

Medewerker afwas: klik hier!

Ben jij een natural born dish washer? En wil je (naast je studie) deel uitmaken van het meest smakelijke team van Oss, solliciteer dan naar een (bij)baan als afwasser bij Nelson!

Contact/route

Mister Nelson vind je aan de Nelson Mandelaboulevard 22 in Oss. In het pand van Fitland (aan de lange zijde van het stadion) vind je de ingang van het restaurant.

Let op! Voer in je navigatiesysteem het adres van FC Oss in: Mondriaanlaan 4, Oss. Het navigatiesysteem herkent de Nelson Mandelaboulevard nog niet.

Middenin het hart van de Talentencampus bouwt hij culinaire bruggen tussen onderwijs, sport, leisure en business. Kortom, tussen inspanning en ontspanning.

Wil je al wat meer weten van Mister Nelson? Stuur hem dan een mailtje!
info@misternelson.nl

Restaurant Mister Nelson | Nelson Mandelaboulevard 22 | 5342CZ Oss | info@misternelson.nl  | 0412-870045

 

 

Restaurant Mister Nelson | Nelson Mandelaboulevard 22 | 5342CZ Oss | info@misternelson.nl  | 0412-870045 (Navigatieadres: Mondriaanlaan 4)