Restaurant Leiden – Twelve

HÉT RESTAURANT MET UITZICHT VAN LEIDEN!

Restaurant Leiden – Twelve is het restaurant met het mooiste panorama over Leiden. Gewoon lekker eten met een heerlijk uitzicht. Ongedwongen, toegankelijk en in het seizoen. Twaalf maanden per jaar, alle dagen van de week.
De moderne bar, op het westen gericht, biedt een uitzicht tot de duinkoppen van het Noordzeestrand. Een blik in de open keuken op het oosten biedt een fenomenaal uitzicht over de Sleutelstad. Komt u eens kijken bij onze koks?

Restaurant Leiden

3-GANGEN A LA CARTE VOOR MAAR 34,50!

Bij Twelve kun je heerlijk tafelen. Even een snelle hap, of toch lekker de fles op tafel en een avond uit je bol? Alles is mogelijk. En voor maar 34,50 stel je zelf jouw 3-gangendiner samen van de uitgebreide kaart. Tel daar het fenomenale uitzicht bij op: daar blijf je graag een gang langer voor, toch?

RESTAURANT TWELVE KOOKT MET DE SEIZOENEN MEE

Restaurant Twelve wisselt elk jaargetijde van menukaart. Vier keer per jaar kleurt de menukaart naar het seizoen. Met verse producten verrast Twelve met passende smaken. Maakt de koude winter plaats voor de voorjaarszon, dan staan de asperges op het menu. Vallen de bladeren van de bomen? Het is een kwestie van tijd tot de wildkaart zijn intrede doet.

BELEEF DE BRUISENDE OMGEVING VAN RESTAURANT TWELVE

Restaurant Leiden – Twelve bevindt zich in het bruisende centrum van Leiden. Leiden staat bekend om de grachten, de monumentale panden, de steegjes, de schatkamers van kennis, de cultuur en de wetenschap; Leiden is een bezoek zeker waard. Sluit een dagje in deze stad met smaak af bij Restaurant Twelve!
Let op: onder Level Leiden bevindt zich een betaalde parkeergarage. Restaurant Leiden – Twelve is uitsluitend bereikbaar per lift.

Site_1200 breed_hotel_Google+ waardering

Menukaart

Restaurant Leiden

Lunchkaart

Restaurant Leiden

Dinerkaart

Restaurant Leiden

High Tea

Restaurant Leiden

Drinks & Bites

Restaurant Leiden

Wijnkaart

Wijnkaart_Buttons_1200x368px_Twelve

BAR

De bar van Twelve is ingericht als ideale ontmoetingsplaats op het kruispunt tussen de Leidse campus, het centraal station en de oude binnenstad.
Twelve biedt een hoogwaardig assortiment kwaliteitswijnen, cocktails, fris- en gedistilleerde dranken. Daarnaast biedt de Twelve een verscheidenheid aan speciale koffies.

Drinks & Bites

Drinks en Bites_Buttons_1200x368px_Twelve

Wijnkaart

Wijnkaart_Buttons_1200x368px_Twelve

LOUNGE

De lounge van Twelve bevindt zich op de 12e verdieping van het Level complex. Riant verblijven en ontspannen op grote hoogte, dat is de achterliggende gedachte van deze moderne, gezellige lounge.
Naast een hoogwaardig assortiment kwaliteitswijnen, cocktails, fris- en gedistilleerde dranken, kun je hier genieten van een diversiteit van kleine, lichte gerechten.

Drinks & Bites

Drinks en Bites_Buttons_1200x368px_Twelve

Wijnkaart

Wijnkaart_Buttons_1200x368px_Twelve

Reserveren

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden en beschikbaarheid, dan kunt u ons 7 dagen per week bereiken op telefoonnummer 071 8700 265

Groepreserveringen
Wij vinden dat het maken van een groepsreservering (meer dan 10 personen) en/of het plannen van een evenement extra aandacht nodig heeft. Wilt u graag een passend menu? Meer rust of een extra luxueus ontvangst? We maken graag een afspraak met u om al uw wensen te bespreken.

High Tea

High-tea with a view!

Reserveren high tea: info@restauranttwelve.nl of bel 071 8700 265

Glaasje prosecco
Onbeperkt koffie en thee
Sandwiches en soep
Warme gerechtjes
Scones & clotted cream
Diverse zoete geneugten

€ 25,- p.p.

 

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van: de nieuwe menukaart? Speciale acties? Leuke combideals in de regio?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

 

 

 

Restaurant Twelve | Bargelaan 180 2333 CW Leiden | +31 (0)71 8700 265 |  info@restauranttwelve.nl