Restaurant Helmond – Op Suyt

Het Big Green Egg restaurant van Helmond!

 

Restaurant Helmond - Op Suyt

 

Restaurant Helmond – Op Suyt is de culinaire aanlegplaats op Suytkade. Bij Restaurant in Helmond is het verrassend dineren van het meest culinaire barbecuesysteem van dit moment, de Big Green Egg. Op Suyt is Green Egg, Grill & Wine voor de echte Bourgondiër en liefhebber van een perfect gekookt, gerookt, gestoofd of gegrild gerecht! Uit eten in Helmond wordt nooit meer hetzelfde als je de mogelijkheden van de Big Green Egg hebt geproefd! Reserveer nu online.

 

De absolute aanraders in restaurant op Suyt zijn de zogeheten ‘carving specials’. Op de Big Green Egg garen we deze vlees- of visgerechten tien tot zestien uur op lage temperatuur, ’s avonds en overdag. Slow cooking ten voeten uit! Deze producten komen in de loop van de avond op het ‘carving station’, waar ze gesneden worden. Vanaf dan kunt u ze bestellen, waarbij u live op de hoogte wordt gehouden hoeveel er van welk lekkers ligt te wachten. Een interactief en uniek restaurantconcept.

Proef de seizoensproducten van Restaurant Helmond!

Restaurant Helmond – Op Suyt werkt met seizoensproducten. Of de asperges nu gestoken worden in de lente, of het wild geschoten in het najaar: wij zorgen dat de menukaart volledig past in het seizoen. Vier keer paar jaar wisselt de a la carte kaart en proeft u de seizoenen in Big Green Egg stijl! Eten en drinken krijgt op deze manier in Helmond een compleet nieuwe dimensie. Culinair barbecueën, en dat het hele jaar rond, is dat geen feestje?

Restaurant Helmond is de culinaire aanlegplaats op Suytkade

Restaurant Op Suyt bevindt zich aan de Scheepsboulevard in Helmond. In het Hampshire Hotel Fitland Helmond koken de chefs van Op Suyt hier dagelijks met de Big Green Eggs. Als centrale spil in de nieuwe wijk Suytkade brengt restaurant het leven naar deze fraai ontworpen stedelijke uitbreiding van Gemeente Helmond.

 

Site_1200 breed_hotel_Google+ waardering

Menukaart

 

Restaurant Helmond - Op Suyt

De menukaart van Restaurant Helmond – Op Suyt  wisselt elk seizoen, want wat is er nu lekkerder dan te koken in het seizoen? Naast de reguliere seizoenkaart heeft Op Suyt regelmatig leuke specials, thema-avonden of evenementen!

Lunchkaart Restaurant Helmond – Op Suyt

Restaurant Helmond - Op Suyt

Dinerkaart Restaurant Helmond – Op Suyt 

Restaurant Helmond - Op Suyt

Build your own burger Restaurant Helmond – Op Suyt

Restaurant Helmond - Op Suyt

Drinks & Desserts

Restaurant Helmond - Op Suyt

All Day Sunday Restaurant Helmond – Op Suyt

Restaurant Helmond - Op Suyt

Zondag is de mooiste dag van de week, een dag vol open eindes, van binnen zijn en buiten spelen. Op zondag moet er niets, word je nergens verwacht. Zondag is dus de dag dat je niet hoeft te kiezen…
maar ook niet hoeft te koken!

Reserveren

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden en beschikbaarheid, dan kunt u ons 7 dagen per week bereiken op telefoonnummer 0492 8700 55 of via e-mail info@opsuyt.nl

Groepreserveringen
Wij vinden dat het maken van een groepsreservering (meer dan 10 personen) en/of het plannen van een evenement extra aandacht nodig heeft. Wilt u graag een passend menu? Meer rust of een extra luxueus ontvangst? We maken graag een afspraak met u om al uw wensen te bespreken.

 

 

Kookworkshops

Altijd al willen barbecueën als een echte chef? Een Big Green Egg thuis op het terras, maar op zoek naar verfrissende ideeën? Of gewoon zin om lekker bezig te zijn met mensen, die net zo gek zijn op koken en barbecueën als uzelf? Op Suyt biedt voor de echte liefhebbers een workshop Big Green Egg op maat.

Al vanaf 10 personen is het mogelijk om de fijne kneepjes door onze ‘Egg’perts overhandigd te krijgen. En natuurlijk wordt er lekker bij gegeten!

Als u interesse heeft, kunt u zich kunt u inschrijven voor de workshop Big Green Egg. Alleen of met tien personen, dat maakt niet uit. U schrijft zich van tevoren in. Bij een minimum van tien personen vindt de workshop doorgang. Als u met een groep van tien of meer personen bent, kunnen we altijd een specifieke datum voor u en uw gezelschap prikken.
Interesse of direct inschrijven? Stuur een mail naar info@opsuyt.nl of bel 0492- 8700 55

 

Restaurant Helmond - Op Suyt

Meer info en data volgen.

 

Openingstijden

Maandag t/m Donderdag

12.00 – 22.00 u (keuken open)

Vrijdag

Lunch 12.00 – 15.00 u

Diner 17.30 – 22.30 u (keuken open)

Zaterdag

Lunch 12.00 – 15.00 u

Diner 17.30 – 22.30 u (keuken open)

Zondag

A la carte vervalt en er  wordt vanaf 17.00 uur alleen buffetvorm geserveerd

Diner Buffetvorm all day vanaf 17.00 – 22.00 u (keuken open)

Restaurant Helmond - Op Suyt

 

Agenda

 

All Day Sunday Restaurant Helmond – Op Suyt

Restaurant Helmond - Op Suyt

All Day Sunday op Suyt >

Elke zondag!

 

Inschrijven nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van: de nieuwe menukaart? Speciale acties? Leuke combideals in de regio?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

restaurant helmond

Restaurant Op Suyt | Scheepsboulevard 2 5705 KZ Helmond | (0492) 87 00 55  | info@opsuyt.nl