Restaurant Sittard – Medals

Restaurant in Fitland XL Sittard!

 

Restaurant Sittard - Medals

Eindeloos genieten voor een vaste prijs!

Restaurant Sittard – Medals is het culinaire hart van de Sportzone Limburg, vandaar het gouden logo. Restaurant Medals gaat voor winnaars! De formule is uniek; bij Medals geniet je eindeloos van de uitgebreide menukaart voor €32,50. Dat is dus onbeperkt à la carte leuke en fijne gerechten eten volgens een bijzonder concept. Eten en drinken in Sittard is nog nooit zo’n feestje geweest!

En er is nog veel meer te doen in Sittard!

Door de unieke ligging binnen Fitland XL is een bezoek aan Medals uitstekend te combineren met bijvoorbeeld een bezoek aan het wellnessresort, een activiteit bij het IVY- klimcentrum, een wedstrijd van de Limburg Lions of Fortuna Sittard, maar ook als leuke afsluiter van een avondje bowlen. Fitland XL heeft 10 hypermoderne bowlingbanen en de aanwezigheid van de gezellige loungebar maakt restaurant Sittard de ideale locatie voor familie-etentjes, maar ook kinderfeesten of bedrijfsuitjes in Limburg. De mogelijkheden zijn eindeloos! De locatie ligt dichtbij Geleen en de rijksweg, met de auto bent u binnen 15 minuten in Maastricht.

 

Reserveer nu makkelijk en snel online

 

Restaurant Sittard

Site_1200 breed_hotel_Google+ waardering

Reserveren

Javascript staat uit, daarom ziet u deze tekst.Op Couverts.nl kunt u wél een tafel boeken.

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden en beschikbaarheid, dan kunt u ons 7 dagen per week bereiken op telefoonnummer 046 87000 95 of via e-mail info@restaurantmedals.nl

Openingstijden
Keuken is dagelijks geopend van 12:00 u tot 22:00 u

Groepreserveringen
Wij vinden dat het maken van een groepsreservering (meer dan 10 personen) en/of het plannen van een evenement extra aandacht nodig heeft. Wilt u graag een passend menu? Meer rust of een extra luxueus ontvangst? We maken graag een afspraak met u om al uw wensen te bespreken.

 

Menukaart

Restaurant Sittard - Medals

 

Lunchkaart Restaurant Sittard – Medals

Restaurant Sittard - Medals

Dinerkaart Restaurant Sittard – Medals

Restaurant Sittard - Medals

Inschrijven nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van: de nieuwe menukaart? Speciale acties? Leuke combideals in de regio?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

 

Restaurant Medals | Milaanstraat 115 6135 LH Sittard | (046) 8700095 | info@restaurantmedals.nl