Restaurant Veghel – Des Werelds

Restaurant van Hotel Fitland Veghel!

Restaurant Veghel - Des Werelds

Ontdek het seizoen op de menukaart van Restaurant Veghel

Elk seizoen verandert de keuken mee met de kleur van het seizoen. Licht en fris in de lente, verkwikkend in de zomer, warm en geurig in het najaar: je wordt keer op keer verrast door de keuken van restaurant Veghel- Des Werelds! Asperges, aardbeien, wild of winters? Kom de menukaart eens proeven.

Uit eten gaan is vaak een speciale gelegenheid, nietwaar? Restaurant Des Werelds Veghel is het restaurant van het Fitland hotel in Veghel. Tegelijkertijd met de opening van het hotel startte Fitland hier een gezellig restaurant met wereldse smaken;

Restaurant Veghel vind je op een bijzondere locatie

Restaurant Veghel – Des Werelds vind je aan het stadhuisplein in het gezellige centrum van Veghel. Naast theater de Blauwe Kei bevindt zich, als onderdeel van Hampshire Hotel – Fitland Veghel, het warm ingerichte restaurant Des Werelds met terras.

Reserveer nu makkelijk en snel online

 

Restaurant Veghel

Site_1200 breed_hotel_Google+ waardering

Menukaarten

Restaurant Veghel - Des Werelds

Voor ons actuele menu kunt u contact opnemen via 0413 31 30 00! 

Koken in het seizoen!
In ons restaurant koken we graag met de seizoenen mee! Vier keer per jaar wisselen we daarom onze kaart om niets te hoeven missen! Zo staan er ook dit seizoen weer gerechten op de kaart, waarvan je uiteraard voordelig kan genieten! Precies zoals je van ons gewend bent. Eet smakelijk. Bekijk de menukaarten!  

 

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden en beschikbaarheid, dan kunt u ons 7 dagen per week bereiken op telefoonnummer 0413 31 30 00 of via e-mail hotelveghel@fitland.nl.

Groepreserveringen
Wij vinden dat het maken van een groepsreservering (meer dan 10 personen) en/of het plannen van een evenement extra aandacht nodig heeft. Wilt u graag een passend menu? Meer rust of een extra luxueus ontvangst? We maken graag een afspraak met u om al uw wensen te bespreken.

Openingstijden:

Diner
17.30-21.00 uur, zondag gesloten (groepen op aanvraag)

 

Inschrijven nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van: de nieuwe menukaart? Speciale acties? Leuke combideals in de regio?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

 

 

Restaurant Des Werelds Veghel | Stadhuisplein 3 5461 KN Veghel | 0413 313 000 | info@deswereldsveghel.nl