Restaurant Mill – Des Werelds

Het gezelligste restaurant van Mill!

 

Restaurant Mill - Des Werelds

Eindeloos genieten voor een vaste prijs!

Eindeloos genieten van culinaire hoogstandjes doe je bij restaurant Mill – Des Werelds! Hier eet je onbeperkt van de grote menukaart vol verrassende gerechten voor de vaste prijs van €32,50. De menukaart is een belevenis: alles draait om zoeken, kiezen, ruiken, proeven, keuren en nagenieten. En dan nog een keer, en nog een keer, en nog een keer! Kortom, bij Restaurant Mill – Des Werelds geniet je eindeloos van al het lekkers wat onze kaart te bieden heeft. Uiteten wordt echt een feestje op deze manier.

Restaurant Mill vind je op een bijzondere locatie

Restaurant Mill – Des Werelds vind je in het gezellige Brabant. Het restaurant is het kloppend hart van Fitland XL Mill. Ooit al eens gegeten met een oud marinevliegtuig en luxe cruiseschip in de achtertuin? En wat dacht je van de midgetgolfbaan die grenst aan het terras? Ideaal om eens lekker een terrasje te pakken in de zon. Maar ook voor een snel of uitgebreid ontbijt, een lekkere lunch of een snel tussendoortje bent u meer dan welkom.

 

Site_1200 breed_hotel_Google+ waardering

Menu

Restaurant Mill – Des Werelds biedt voor elk moment van de dag een passende menukaart! Van een luxe ontbijt tot en met het eindeloos genieten voor een vaste prijs!

 

Restaurant Mill - Des Werelds

 

Lunchkaart Restaurant Mill – Des Werelds

Restaurant Mill - Des Werelds

Dinerkaart Restaurant Mill – Des Werelds

Restaurant Mill - Des Werelds

 

Fotoalbum

 

 

Reserveren

Reserveren bij Restaurant Des Werelds Mill:

Javascript staat uit, daarom ziet u deze tekst.Op Couverts.nl kunt u wél een tafel boeken.

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden en beschikbaarheid, dan kunt u ons 7 dagen per week bereiken op telefoonnummer 0485- 477 210 of via e-mail info@deswerelds.nl.

Openingstijden
Lunch Dagelijks 12.00 uur 17.00 uur | Diner Dagelijks vanaf 17.00 uur

Groepreserveringen
Wij vinden dat het maken van een groepsreservering (meer dan 10 personen) en/of het plannen van een evenement extra aandacht nodig heeft. Wilt u graag een passend menu? Meer rust of een extra luxueus ontvangst? We maken graag een afspraak met u om al uw wensen te bespreken.

Grand Café London

Grand Café London is een sfeervol, klassiek ingerichte ontmoetingsplaats op ieder moment van de dag. Het is een gezellige huiskamer en ontmoetingsplaats bij uitstek voor sportief en bourgondisch Mill! ’s Ochtends, om met een kop koffie de dagbladen rustig door te nemen, een afspraak te verwelkomen of even lekker bij te praten. ’s Middags, om samen te lunchen of te genieten van de bedrijvigheid in de omgeving. Of ’s avonds, als het werk gedaan is, het weekend daar is, er gevierd mag worden!

Inschrijven nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van: de nieuwe menukaart? Speciale acties? Leuke combideals in de regio? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Restaurant Des Werelds Mill | Hoogveldseweg 1 5451 AA Mill | (0485) 477 210 | info@deswerelds.nl