Restaurant Uden – De Teugel

Het restaurant in de Maashorst in Uden!

 

Restaurant Uden - De Teugel

Eindeloos genieten voor €32,50

Bij Restaurant Uden – De Teugel geniet je eindeloos van de menukaart voor een vaste prijs van €32,50! Leuk, lekker en gezond eten en drinken in de bossen bij Uden. Gang na gang bestel je de gerechten van de uitgebreide menukaart, zo veel en zo vaak als jij dat wilt. Je kiest dus zelf of je een 4-, 5-, 6- of misschien wel 9-gangenmenu samenstelt. Dat is een feestje, toch? Zo ben je nog nooit uit eten geweest!

Restaurant Uden - De Teugel

Proef de seizoenen bij restaurant Uden

In de keuken van restaurant de Teugel kijken we goed naar de kalender. Want koken, dat doe je met de seizoenen! Asperges en aardbeien staan op het menu in het voorjaar. Gezellige stoofpotten en paddenstoelen in de natte herfst. Of wat dacht je van een lekkere ijscoupe op ons terras in de zomer? Zo wordt eten en drinken in het restaurant ook echt een seizoensbelevenis! Onze seizoensproducten staan altijd op de website, zodat je niets hoeft te missen.

Restaurant Uden is de poort tot de Maashorst

Restaurant Uden – De Teugel is een van de poorten tot provinciaal landschap de Maashorst: het grootste aaneengesloten natuurgebied van Noord-Brabant, rondom de plaatsen Uden, Landerd en Oss. Het is een verrassend natuurlandschap met prachtige bossen en heidevelden, stuifduinen, vennen, weiden en kronkelbeekjes. Restaurant De Teugel is onderdeel van Hampshire Hotel – Fitland Uden.
De fiets- en wandelroutes lopen letterlijk langs het grote pleinterras van restaurant Uden – De Teugel. Zo kunt u altijd lekker bijkomen na een ontspannen middag in de natuur onder het genot van bijvoorbeeld een lekker kopje koffie, appeltaart of een van onze bijzondere speciaalbieren. Restaurant Uden – De Teugel won niet voor niets de titel gezelligste terras van Uden in 2014!

Restaurant Uden, heerlijk terras

 

 

Site_1200 breed_hotel_Google+ waardering

Menukaarten

Restaurant Uden – De Teugel biedt voor elk moment van de dag een passende menukaart! Van een luxe ontbijt tot en met het eindeloos genieten voor een vaste prijs!

Restaurant Uden - De Teugel

Koken in het seizoen!

In ons restaurant koken we graag met de seizoenen mee! Vier keer per jaar wisselen we daarom onze kaart om niets te hoeven missen! Zo staan er ook dit seizoen weer gerechten op de kaart, waarvan u uiteraard eindeloos mag genieten! Precies zoals u van ons gewend bent. Eet smakelijk.

Lunchkaart Restaurant Uden – De Teugel

Restaurant Uden - De Teugel

Dinerkaart Restaurant Uden – De Teugel

Dinerkaart De Teugel Uden

 

Reserveren

Javascript staat uit, daarom ziet u deze tekst.Op Couverts.nl kunt u wél een tafel boeken.

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden en beschikbaarheid, dan kunt u ons 7 dagen per week bereiken op telefoonnummer 0413 26 30 88 of via e-mail info@restaurantdeteugel.nl

Groepreserveringen
Wij vinden dat het maken van een groepsreservering (meer dan 10 personen) en/of het plannen van een evenement extra aandacht nodig heeft. Wilt u graag een passend menu? Meer rust of een extra luxueus ontvangst? We maken graag een afspraak met u om al uw wensen te bespreken.

Openingstijden
Dagelijks l 12.00 uur 17.00 uur | Dagelijks l vanaf 17.00 uur

Terras

Op het bourgondisch pleinterras kunt u al bij de eerste zonnestralen heerlijk genieten van de natuur en de uitstekende koffie- en lunch- en dinerkaart. In de zomer pakken de koks graag voor u uit met een gezellige barbecue van de Big Green Eggs. Met uitzicht op de Bedafse bergen is dit de ideale tussenstop voor een heerlijk fietstocht door de regio!

 

Restaurant Uden, heerlijk terras

Inschrijven nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van: de nieuwe menukaart? Speciale acties? Leuke combideals in de regio?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

 

Mogelijkheden

De Vrije Teugel biedt een compleet pakket als het gaat om eten en drinken.
Met twee restaurants, een terras met 300 zitplaatsen, een bowlingcentrum met loungebar en een compleet partijen- en evenementencentrum is er voor iedere wens een aanbod op maat.

Voor informatie over Big Green Egg Barbecue, high tea, funcooking, brunches buffetten koffietafels e.d. verwijzen wij u graag naar ons party centrum.

 

 

Restaurant de Teugel | Bedafseweg 22 5406 TM Uden | (0413) 26 30 88 |  info@restaurantdeteugel.nl