Quality of Life

Fitland, opgericht in 1984, gelooft dat mensen gelukkiger zijn in balans. Vanaf dag één is het welzijn van onze klanten de rode draad geweest voor onze bedrijfsvoering.
In 1984 met de oprichting van een van de eerste fitnesscentra in Nederland, anno 2014 noemen we dit Quality of Life. Door middel van een, zeker voor de Nederlandse markt, uniek concept werkt Fitland altijd met al haar gasten en partners naar een verbeterd gevoel van kwaliteit van leven, zowel in business als leisure.
In de loop der jaren openden meerdere sportcentra, maar verschenen er ook Fitland hotels, wellnessresorts, restaurants, congres- en event centers, een BHV tak en Fitland Business & Health, het bewegings- en ontspanningsprogramma voor werkgever en werknemers.

Samenwerken
Daarnaast zit samenwerken diep in het Fitland DNA verweven. De afgelopen jaren zijn veel strategische samenwerkingen aangegaan op het gebied van onderwijs, zorg en welzijn. Fitland bouwt zo ook aan de verrijking van het Quality of Life principe.

Fitland koppelt uw zakelijke vraag aan onze waarden als het gaat om duurzaam en gezond ondernemen met oog voor kwaliteit. Zo biedt Fitland een passende oplossing. Business en leisure, inspannen en ontspannen, maar altijd met het oog op dé zakelijke oplossing voor uw wensen.

U vindt Fitland op steeds meer plaatsen in Nederland, zo is er altijd wel een vestiging, met uniek aanbod, in de buurt van uw locatie.

Bij Fitland hanteren we de term Quality of Life. Hiermee bedoelen we dat het mogelijk is om zelf te bepalen hoe de kwaliteit van je leven is. De medewerkers van Fitland zien het als hun missie om je daarbij te helpen.

Quality of Life wordt bepaald door de balans tussen de verschillende elementen van je leven. Bij Fitland geloven we dat je gelukkiger bent als je in balans bent. Die balans gaan we met jou bereiken door middel van sport, voeding, wellness in onze Fitland XL resorts en Fitlandvestigingen. Onze partners hierbij zijn Sanavisie en Vitassist.

Quality of life curve

Bij Fitland zijn we ervan overtuigd dat op iedere leeftijd een hoger niveau haalbaar is. En dat is dubbel waar als je boven de dertig of de veertig bent. En driedubbel waar als je boven de zestig of zeventig bent.
Een combinatie van sporten, goede voeding, juiste verzorging, ontspanning en mind-set helpen je om jouw eigen curve te verhogen.