Om deze website goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Bekijk hier het cookiebeleid

Ware revolutie op fitnessgebied!

Fitland haalt FunXtion naar Gennep.
Medio november zal het vooruitstrevende Fitland Gennep als eerste club in de regio starten met FunXtion. Dit is een nieuwe trainingsmethode waarbij je in 30 minuten een unieke beleving ervaart en super fit wordt. FunXtion is geschikt voor iedereen en haalt het maximale uit je trainingen!

FunXtion is het enige functionele trainingsconcept van Nederland dat bedoeld is voor iedereen.  Beginners, maar ook  fanatieke sporter halen hun voldoening uit deze 30 minuten-lessen.  Ze staan namelijk garant voor passie, plezier en zorgen voor een explosie aan energie in de fitnesszaal.

Het functionele totaalconcept van FunXtion combineert succesfactoren van groepslessen, personal training en de voordelen van functionele fitnesscircuit training. Dit alles gecombineerd in een meer dan inspirerende omgeving.  “Bij Fitland draait het om kwaliteit” aldus Jolanda Hermens, vestigingsmanager Fitland Gennep. “ De filosofie van FunXtion sluit daarom naadloos aan bij de visie van Fitland Gennep.”

FunXtion is een combinatie van vernieuwende lesprogramma’s, flitsende materialen, muziek en licht, inspirerende trainingsomgeving en professionele trainers in een nieuwe beleving van funXtionele Fitness en Fun.
Juist deze beleving zorgt ervoor dat mensen vaker per week komen trainen om hun resultaten te behalen. Gewoon omdat ze het leuk vinden! “Als je zo’n FunXtion ruimte ziet, krijg je toch zin in bewegen!” aldus Jolanda.

Kortom, FunXtion is een totaal andere manier van trainen en beleven dan de traditionele manier op fitnesstoestellen.
Zorg daarom dat je bij de nieuwe FunXtion-generatie hoort.
Fitland Gennep nodigt je van harte uit om GRATIS een les FunXtion uit te proberen!

Fitland Gennep is gevestigd in het nieuwe pand aan de Kleermakersgroes 14 te Gennep. Voor meer info: 0485 517944 of kijk op www.fitland.nl/gennep.Share on Facebook Share on Twitter Share on Google

Ware revolutie op fitnessgebied!
... Meer lezen

Speciale vrouwendagen bij Fitland Wellnessresorts
... Meer lezen

Maandelijks speciale opgietdagen bij Fitland Wellnessresorts
... Meer lezen