Om deze website goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Bekijk hier het cookiebeleid

NK Saunameester bij Fitland Wellnessresorts

Wellness Goes, Wellness Helmond en Wellnessboot Mill zijn in 2015 het décor voor de voorrondes van het Nederlands Kampioenschap Saunameester.
In de maanden  februari, maart en april zijn er op diverse locaties in Nederland voorrondes voor het Nederlands Kampioenschap Saunameester. Op  donderdag 26 februari is Wellness Helmond aan de beurt, maandag 16 maart Wellness Goes en op maandag 23 maart is de Wellnessboot Mill het decor voor deze onderlinge strijd. De gehele dag door zullen opgietingen verzorgd worden door de beste saunameesters van Nederland. Tijdens deze voorrondes zal een deskundige jury de prestaties van de Saunameester beoordelen rond diverse opgietingen die zij verzorgen. De winnaars van deze voorrondes gaan door naar de finale. U kunt hierbij aanwezig zijn en genieten van deze  bijzondere opgietingen.  

Een Saunameester (man of vrouw) is iemand die belast is met het opgieten van water met etherische oliën  en wapperen met een handdoek. Dit geeft gasten een extra dimensie aan hun  Saunabezoek. Saunameesters houden wedstrijden rond opgietingen, ook wel Löyly of Aufguss genoemd, om ook onderling van elkaar te leren. Maar uiteraard is en blijft het een wedstrijd waarbij een jury op een aantal factoren zal letten zoals warmte, wappers, thema, geuren en veiligheid. Maar uiteindelijk gaat het om de totale presentatie van de opgieting.

Tijdens deze voorrondes zijn de genoemde Fitland Wellnessresorts gewoon geopend en u kunt dit alles als bezoeker bijwonen.
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google

NK Saunameester bij Fitland Wellnessresorts
... Meer lezen

Zondag 29 maart 2015 Baby-Kinderbeurs Fitland XL te Mill
... Meer lezen

Benefiets spinningmarathon bij Fitland XL Mill
... Meer lezen

Fitland groep exploiteert met ingang van 15 september herstelhotel Udens Duyn
... Meer lezen

Groot Sport Medisch Expertise Centrum Sportcomplex Eindhoven Noord
... Meer lezen

Speciale vrouwendagen bij Fitland Wellnessresorts
... Meer lezen