Om deze website goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Bekijk hier het cookiebeleid

NK Saunameester bij de Wellnessboot Mill groot succes

Op maandag 23 maart was de Wellnessboot in Mill het toneel van de voorrondes van het Open Nederlands Kampioenschap Saunameesters 2015. Met ruim 200 bezoekers was dit een groot succes.
Tijdens de voorrondes van het Open NK Saunameesters heeft een deskundige jury de prestaties van de Saunameesters beoordeeld tijdens de diverse opgietingen die zij op deze dag verzorgden. Aan de voorronde in Mill waren diverse saunameesters  vertegenwoordigd van wellnessresorts uit Nederland en België. De eerste plaats is gewonnen door Dhr. Trioen van Thermen R.  
Een Saunameester (man of vrouw) is iemand die belast is met het opgieten van water met etherische oliën  en wapperen met een handdoek. Dit geeft gasten een extra dimensie aan hun  Saunabezoek. Saunameesters houden wedstrijden rond opgietingen, ook wel Löyly of Aufguss genoemd, om ook onderling van elkaar te leren. Maar uiteraard is en blijft het een wedstrijd waarbij een jury op een aantal factoren zal letten zoals warmte, wappers, thema, geuren en veiligheid. Maar uiteindelijk gaat het om de totale presentatie van de opgieting.

In Mill was de laatste voorronde, nu volgen de kwartfinales en halve finales waar drie saunameesters van de Fitland Wellnessresorts aan deelnemen. Op zaterdag 30 mei vindt de finale plaats bij Deverana in ‘s- Hertogenbosch.

Wilt u ervaren wat een Saunameester in de praktijk doet? Bezoek dan eens de Wellnessboot in Mill.
Reserveren kan via www.wellnessboot.nl
Wellnessboot Mill
Hoogveldseweg 1
5451 AA Mill
T: 0031 485 47 17 17
E: info@wellnessboot.nl
www.wellnessboot.nl
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google

NK Saunameester bij de Wellnessboot Mill groot succes
... Meer lezen

Zondag 29 maart 2015 Baby-Kinderbeurs Fitland XL te Mill
... Meer lezen

Fitland groep exploiteert met ingang van 15 september herstelhotel Udens Duyn
... Meer lezen

Groot Sport Medisch Expertise Centrum Sportcomplex Eindhoven Noord
... Meer lezen

Speciale vrouwendagen bij Fitland Wellnessresorts
... Meer lezen