De Vrije Teugel Uden

De Vrije Teugel is uw party- & evenementencentrum in Uden.

Het is dé locatie voor feesten, recepties, bruiloften, vergaderingen en personeelsfeesten. Of om met familie, vrienden of kennissen een gezellige dag te beleven. Brabantse gezelligheid kent geen tijd!

De 9 multifunctionele zalen van Hampshire Hotel Fitland Uden geven binnen het complex enorm veel mogelijkheden om uw (personeels-) feest of bruiloft volledig naar wens af te stemmen. Alle zalen zijn voorzien van daglicht, airconditioning en alle moderne audiovisuele apparatuur die nodig zijn voor een perfecte dag.

Feestzaal_De Vrije Teugel_1200x368px_ZT

Hotel Uden >

Restaurant de Teugel >

Bowlen >

 

Project Natuurlijk Fitland

Natuurlijk Fitland BV ontwikkelt met o.a. financiële steun van de provincie Noord-Brabant (via programma Landschappen van Allure) het buitenterrein rondom het Hampshire Hotel Fitland / De Vrije Teugel tot een multifunctioneel terrein dat mede gericht is op lichaamsbeweging, zorg en therapeutische behandelingen in een natuurlijke omgeving. Bewegen is goed voor de gezondheid. En bewegen in de natuur nog beter. Natuurlijk Fitland wordt dé plek om een gezonde leefstijl te ondersteunen en stimuleren. Op deze locatie wil Fitland inhoud geven aan de ‘Quality-of-life’-gedachte, die uiteindelijk resulteert in een betere balans in leefstijl. De Vrije Teugel is van oudsher al een belangrijke ‘pleisterplaats’ in De Maashorst en dit gegeven wordt verder versterkt.

Natuurlijk Fitland brengt daarbij regionale partijen bij elkaar om “herstellen in de natuur” voor verschillende doelgroepen met chronische klachten te realiseren in De Maashorst. Samen met Wolbert Fysiotherapie, Psychologiepraktijk Theo van Meer, Lavori/Bounce, De Vrije Teugel en Mastworp en met ondersteuning van het Bernhoven ziekenhuis op het gebied van kennisdeling, wordt hard gewerkt aan nieuwe vormen van zorg.

Deze samenwerking past bij de ambitie en missie van genoemde organisaties om preventie en zorg op aan andere manier te realiseren dan binnen de gebruikelijke 4 muren. Door programma’s zowel binnen als buiten vorm te geven ontstaan nieuwe, innovatieve programma’s. De deelnemers worden gestimuleerd om bewuster de omgeving waarin zij herstellen en recreëren waar te nemen, te genieten van de natuur en te ervaren wat de bijdrage is van “zelf actief in de natuur bezig zijn”, aan een gezondere leefstijl. Deze uitgangspunten passen volledig bij de visie van Positieve Gezondheid, waarin kwaliteit van leven mede verbeterd wordt door uit te gaan van eigen regie en veerkracht van de mens. De genoemde programma’s maken ook deel uit van het Vitaliteithuis in Uden, waarbinnen o.a. kennisdeling plaats vindt via regelmatig georganiseerde intervisie bijeenkomsten door de Gemeente Uden. Er wordt al nauw samengewerkt met IVN in het kader van biowalking.

De lokale deelnemende partijen zien allen de meerwaarde om verzekerde zorg te koppelen aan niet-verzekerde programma’s waarin deelnemers zelf meer regie nemen ten aanzien van hun gezondheid. Herstellen in de natuur is daarmee niet alleen het herstellen van klachten, maar tevens het herstellen in de vrije tijd van de soms stressvolle dagelijkse werkzaamheden. Zorg en preventie gaan daarbij hand in hand, binnen nieuw te realiseren verdienmodellen.

Inmiddels krijgen de verschillende programma’s vorm. Deze gaan van start zodra Natuurlijk Fitland ook haar deuren fysiek kan openen in een verbouwde en gerenoveerde binnen- en buitenaccomodatie bij De Vrije Teugel in Uden.

De kwaliteit van het landschap en de inrichting van het terrein dragen bij aan het welslagen van de geplande activiteiten. En deze activiteiten dragen op hun beurt weer bij aan de kwaliteit van het landschap. Zo ontstaat een ‘natuurlijke’ wisselwerking.
Behalve met eerder genoemde organisaties wordt tevens samengewerkt met Stichting Dichterbij voor groenbeheer en -onderhoud middels sociale arbeidsplaatsen en ROC De Leijgraaf voor de ontwikkeling en begeleiding van niet-medische arrangementen door studenten. Dit levert nieuwe ‘innovatieve’ banen binnen de regio op.

 

De verschillende landschappelijke kenmerken uit de omgeving vormen de inspiratiebron voor het ruimtelijke raamwerk van het buitenterrein. Het terrein ligt namelijk (binnen de Maashorst) in een prachtig landschap met veel bijzondere kwaliteiten. Natuurlijk Fitland wil graag – als ‘Ambassadeur van het Landschap’ – naast de zorgactiviteiten ook een educatieve en informatieve functie vervullen.
Op het buitenterrein van Natuurlijk Fitland kunnen de kwaliteiten van het omringende landschap op kleine schaal weerspiegeld worden. De bezoeker wordt daarmee spelenderwijs meegenomen in het unieke verhaal van het landschap. Zodoende kunnen inwoners, bezoekers en herstellende patiënten zich hier gezond inspannen, weldadig ontspannen en de accu opladen.

Binnen het plan worden de volgende zaken gerealiseerd:
• Revalidatie (herstel en behandelingen)
• Natuurlijk spelen
• Therapeutische zwemvijver
• Beweegtuin
• Klimpark
• Blotevoetenpad (educatief)

Plangebied

Het plangebied ligt in het provinciale Landschap van Allure de ‘Maashorst’: van oorsprong een bijzonder landschap met ten oosten de Peelrandbreuk en ten westen de Bedafse Bergen. Aan de zuidoostzijde van de Bedafse Bergen zijn veel oude akkers, soms in de vorm van ‘bolle akkers’, terwijl het lagere gebied ter hoogte van de Leijgraaf zich kenmerkt door ‘beemden’.

 

 

Project Natuurlijk Fitland De Vrije Teugel

 

logo provincie.kleur                        Logo maashorst

 

Poort tot de Maashorst

Fitland Hotel De Vrije Teugel ligt als “Poort tot De Maashorst” in het grootste aaneengesloten natuurgebied van Noord-Brabant! Natuurgebied De Maashorst is met 3.500 hectare een prachtig gebied om te ontdekken vanuit onze locatie. Via de ANWB knooppunt routes kunt u zowel te voet als met de fiets/mountainbike (startpunt route op locatie) genieten van dit bijzonder gevarieerd natuur- en cultuurlandschap. Het verrassende groene hart van Brabant trakteert u op prachtige bossen en heidevelden, indrukwekkende stuifduinen, vennen, weiden en spannende kronkelbeekjes.
Fitland Hotel De Vrije Teugel grenst aan het knooppunt netwerk. Met een knooppunt voor de deur voor zowel wandelaars als fietsers helpen wij u graag op weg met een routekaart.
Bij het op locatie aanwezige VVV informatiepunt, kunt u terecht voor extra informatie, uitgebreidere routes, fietsverhuur van diverse fietsen of GPS verhuur/ tochten.

Genieten van flora en fauna op zijn mooist in alle tijden van het jaar!!

 

Maaspoort Uden De Vrije Teugel

 

 

Feesten en Partijen

Feestavond_Banner_1200x368px_contactformulier

Bedrijfsfeest
Wilt u een feest(avond) plannen? Weten waar u aan toe bent en voordelig uit zijn? Maak dan gebruik van de Feest arrangementen van de Vrije Teugel! Deze arrangementen zijn overigens slechts een greep uit de mogelijkheden. U bent van harte welkom voor bezichtiging van onze accommodatie, waarbij wij u graag informeren over de mogelijkheden. Desgewenst ontvangt u geheel vrijblijvend een offerte op maat.

Kinderfeestjes
Voor de kinderen bieden wij diverse mogelijkheden voor een geslaagd kinderfeestje in de vorm van een activiteit in combinatie met ons kinderfeestmenu. Je kunt kiezen uit: bowlen, midgetgolf, survivalrun, G.P.S tochten en handboogschieten. (Survival en handboogschieten vanaf 8 jaar.)

Informeer bij onze afdeling reserveringen voor de mogelijkheden en beschikbaarheid.

Bruiloft Jubileum
Uw huwelijksdag is een dag om nooit meer te vergeten, de mooiste dag uit uw leven. Ieder bruidsfeest is uniek en vraagt daarom onze speciale aandacht. Wij willen graag persoonlijk met u om de tafel om uw wensen in kaart te brengen. Onze expertise en faciliteiten gemixt met uw persoonlijke wensen, wordt gegarandeerd de mooiste dag van uw leven. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd; van een kop koffie tot bubbels, van uitgebreid buffet tot intiem à la carte diner, van een kleine receptie tot een spetterend feest. Om nog maar niet te spreken over de luxe overnachtingsmogelijkheden voor zowel het bruidspaar als de gasten. Het is mogelijk om ook de trouwceremonie te voltrekken bij Fitland Hotel – De Vrije Teugel.

Receptie- en Borrelarrangementen

Bowling arrangementen

DVT_banner_1200x368 bowling arrangementen

U bent van harte welkom voor bezichtiging van onze accommodatie, waarbij wij u graag informeren over de mogelijkheden. Desgewenst ontvangt u geheel vrijblijvend een offerte op maat.

Bedrijfsfeest in Uden

Party- & evenementencentrum in Uden! Het is dé locatie voor feesten, recepties, bruiloften, vergaderingen en personeelsfeesten.

Bekijk hier onze flyer met alle info uw vergaderarrangementen bij De Vrije Teugel in Uden >

 

Voor informatie en reserveringen bel mail of:

 

Feestavond arrangement

Party- & evenementencentrum in Uden! Het is dé locatie voor feesten, recepties, bruiloften, vergaderingen en personeelsfeesten.

Bekijk hier onze flyer met alle info over feestavondarrangementen bij De Vrije Teugel in Uden >

Voor informatie en reserveringen bel mail of:DVT_banner_1200x368 contactformulier high tea

Receptie- en borrelarrangementen

Tijdsduur: maximaal 2 uur
Aantal personen: vanaf 30 betalende volwassenen

Arrangement 1 € 13,50 p.p.
• Onbeperkt receptiedrankjes*
• Luxe zoutjes/nootjes/kaasstengels op tafel
• Geserveerde hapjes: 1x luxe canapé 2x warm gemengd bittergarnituur 2x amusecocktail

Arrangement 2 € 15,50 p.p.
• Ontvangst met koffie/thee met luxe gebak/ taartenbuffet / petit fours
• Onbeperkt receptiedrankjes*
• Luxe zoutjes/nootjes/kaasstengels op tafel
• Geserveerde hapjes: 1x luxe canapé 2x warm gemengd bittergarnituur 2x amusecocktail

* Drankarrangement is exclusief buitenlands gedistiliseerd en speciaal bieren (meerprijs all-in € 2,50 p.p.)

Bruiloft Arrangementen

Bruiloft Tijdsduur: maximaal 2 uur
Aantal personen: vanaf 12 betalende volwassenen

Felicitatie arrangement 1 € 11,50 p.p.
• Ontvangst met een feestelijk glaasje ‘Methode traditionelle’ of ‘Prosecco’ met welkomsthapje
• Koffie / thee (onbeperkt) en bruidstaart
• Luxe zoutjes / nootjes / kaasstengels op tafel

Felicitatie arrangement 2 € 16,50 p.p.
• Ontvangst met een feestelijk glaasje ‘Methode traditionelle’ of ‘Prosecco’ en een welkomsthapje
• Koffie / thee (onbeperkt) en bruidstaart • Luxe zoutjes / nootjes / kaasstengels op tafel
• Geserveerde hapjes: 1x luxe canapé 1x amusecocktail
• Alle overige drankjes*

* Drankarrangement is exclusief buitenlands gedistiliseerd en speciaal bieren (meerprijs all-in € 2,50 p.p.)

 

Voor informatie en reserveringen bel mail of:
DVT_banner_1200x368 contactformulier high tea

High Tea in Uden

High Tea bij de Vrije Teugel in Uden, vanaf 2 personen.

Dagsoep geserveerd in een wijnglas | Scones met Clotted cream en lemon curd | Chocolade brownies | Oosterse loempia | Petit crolines | Diverse soorten petit fours en bavarois | Amandel friandises | 2 Wraps gevuld met kip en zalm | Diverse soorten bourgondische sandwiches

Dranken
Vers geperste jus d’orange | Onbeperkt diverse soorten ‘first’ thee

Prijzen
High Tea
Volwassenen € 24,95 p.p.
Kinderen 6 t/m 12 jaar € 12,50 p.p.
Kinderen 3 t/m 5 jaar € 8,50 p.p.

Prijswijzigingen voorbehouden.

Kinderfeestje Uden

Voor de kinderen bieden wij diverse mogelijkheden voor een geslaagd kinderfeestje in de vorm van een activiteit in combinatie met ons kinderfeestmenu. Je kunt kiezen uit: bowlen, midgetgolf, survivalrun, G.P.S tochten. (Survival vanaf 8 jaar.)

Informeer bij onze afdeling reserveringen voor de mogelijkheden en beschikbaarheid.

DVT_banner_1200x368 contactformulier kinder - outdoor

GPS tochten

 • GPS schatzoeken € 5,- p.p.
 • GPS Discovery € 5,- p.p.

Al deze GPS-tochten zijn te combineren met het reguliere kinderfeestmenu of met de diverse upgrades.

Midget-/biljartgolf

€ 8,00 p.p. incl. kinderfeestmenu

Survival

Onder begeleiding van een instructeur klimmen en klauteren op de stormbaan, touwbruggen en avontuurlijk tokkelen.
Tijdsduur 1½ uur. Te reserveren van 1 juni t/m 31 oktober. Minimaal 6 kinderen

excl. kinderfeestmenu € 13,50 p.p.
Incl. kinderfeestmenu € 19,00 p.p.

Kinderfeestje bowlen arrangement

Prijs per kind: € 9,50 (minimaal 4 kinderen)
• 1 uur bowlen,
• Onbeperkt ranja
• Kinderfeestmenu: frites, snack en ijsje na óf poffertjes en ijsje na.
Vraag naar de voorwaarden bij minder dan 4 kinderen

Kinderfeestmenu

Frites met snack of poffertjes, onbeperkt ranja en een ijsje € 5,50 p.p.
U kunt zowel voor als na de activiteit deelnemen aan het kinderfeestmenu. Voor de volwassenen is er de mogelijkheid om een keuze te maken van de kleine kaart.

Upgrades

• Ontvangst met onbeperkt ranja en cake met slagroom en sprinkels € 1,75 p.p.
• Ontvangst met kinderchampagne en een verjaardagstaart. Voor elk kind een presentje. Voor de volwassenen een kop koffie/thee/cappuccino € 5,00 p.p.
Prijs volwassenen € 4,50 p.p.
Minimaal 8 kinderen

FunCooking

Onbeperkt ranja
Tomatensoep met stokbrood & kruidenboter
Gemarineerde kipfilet, hamburger, gemarineerd speklapje
Paprika, champignons, ui
Aardappelsalade, rundvleessalade, salade van tomaat/wortel/komkommer, fruitsalade
Puntzak frites
Knoflooksaus, cocktailsaus, zigeunersaus & mayonaise
IJsje na!

De kinderen kunnen heerlijk zelf bakken en u als ouder/begeleider doet gezellig mee.
€ 6,50 p.p. ( U betaalt de prijs van het reguliere kinderfeestje met menu + de meerprijs)
Prijs volwassenen (exclusief drankjes) € 16,50 p.p.

Kies je favoriete feestje

Vraag naar de voorwaarden indien u met minder kinderen bent dan minimaal is aangegeven. Het is mogelijk om de diverse activiteiten met elkaar te combineren of op een andere wijze uw kinderfeestje uit te breiden. Informeer naar de mogelijkheden bij onze afdeling reserveringen of vul het contactformulier in.

Prijswijzigingen voorbehouden.

DVT_banner_1200x368 contactformulier kinder - outdoor

 

 

Funcooking

 

Ouderwets gezellig en creatief tafelen kan nog steeds. Uniek bij De Vrije Teugel in Uden is het Funcooken; waarbij u zelf rechtstreeks op tafel bakt en dus geen pannetjes meer nodig heeft! Een ruime variatie aan gerechten staat voor u klaar en wordt onbeperkt aangevuld.

• Kop dagsoep vooraf
• Vlees en vis om zelf te bakken: biefstuk, gemarineerde kipfilet, gemarineerde varkensfilet, speklapjes, hamburgers en pangasiusfilet
• Een diversiteit aan garnituren om zelf te bakken, waaronder: aardappelschijfjes, taugé, paprika, champignons, courgette en (rode) ui
• Puntzakken frites
• Whiskysaus, knoflooksaus en zigeunersaus • Stokbrood en kruidenboter
• Saladebuffet: Aardappelsalade met rode ui Huzarensalade Bistrosalade Witte koolsalade Wortel salade Griekse salade Fruitsalade

3-uurs arrangement

Wilt u enkel (onbeperkt) eten en drinken*? Kies dan voor het 3-uurs arrangement. U bepaalt zelf wederom het tijdstip van het arrangement.

4-uurs arrangement

Wilt u naast lekker (onbeperkt) eten en drinken* een leuke activiteit doen en zich geen zorgen maken over de kosten? Kies dan voor ons 4-uurs arrangement. U bepaalt zelf het tijdstip van het arrangement en maakt zelf uw keuze uit de volgende activiteiten: • Bowlen • Midgetgolf / Biljartgolf • Oud Hollandse spelen • Meerprijs combinatie overige (outdoor)activiteiten op aanvraag

*Drankassortiment: regulier assortiment; is exclusief buitenlands gedistilleerd en speciale bieren. All-In drankassortiment meerprijs € 4,00 p.p

Tarieven Fun Cooking

Volwassenen € 26,50 p.p Kind 6-12 jr  € 14,50 p.p. Kind 3-5 jr  € 11,50 p.p.

3 uurs arrangement  € 42,50 p.p. € 19,50 p.p. € 16,50 p.p.

4 uurs arrangement  € 46,50 p.p. € 22,50 p.p. € 17,50 p.p.

Verrassings Dessert  € 6,50 p.p. € 3,50 p.p. € 3,50 p.p

Dessert Buffet  € 9,50 p.p. € 4,75 p.p. € 4,75 p.p

Prijswijzigingen voorbehouden.

Meer info of offerte aanvraag:

DVT_banner_1200x368 contactformulier funcooking

 

Eten en drinken

Feestavond_Banner_1200x368px_contactformulier

Funcooking

Ouderwets gezellig en creatief tafelen kan nog steeds. U bakt zelf rechtstreeks op tafel* bakt en dus geen pannetjes meer nodig heeft! Een ruime variatie aan gerechten staat voor u klaar en wordt onbeperkt aangevuld.

Big Green Egg Expierience Barbecue

Het barbecue buffet is te reserveren vanaf 20 betalende volwassenen in de periode van 1 april t/m 30 september. De barbecue wordt buiten geplaatst en u bakt zelf uw vlees; vanaf 35 personen is er ondersteuning van onze kok. Alle gerechten en ingrediënten worden onbeperkt aangevuld.

Zondagsbrunch

Koud en warm buffet, uitgebreide broodmaaltijd en een dessertbuffet. Inclusief onbeperkt koffie, jus d’orange, thee, appelsap, melk en chocomel. Bekijk de flyer voor de inhoud en tarieven. Deze brunch is tevens exclusief te reserveren. Voorwaarden: Vanaf 30 betalende volwassenen. Te reserveren op alle dagen van de week op basis van beschikbaarheid.

Bedafs- en Grand Buffet

Onze topper, het Bedafs- & Grand Buffet. Bekijk de flyer voor de inhoud en tarieven

partycentrum de vrije teugel uden

Dessertbuffet

Koffietafel & Condoleances

Bekijk de flyer voor de diverse arrangementen en tarieven

partycentrum de vrije teugel uden

High Tea

High Tea bij de Vrije Teugel in Uden, vanaf 2 personen.

Restaurant De Teugel 

Bij Restaurant  De Teugel geniet je eindeloos van de menukaart voor een vaste prijs! Leuk, lekker en gezond eten en drinken in de bossen bij Uden.

De Vrije Teugel biedt een compleet pakket als het gaat om eten en drinken.

Met twee restaurants, een terras met 300 zitplaatsen, een bowlingcentrum met loungebar en een compleet partijen- en evenementencentrum is er voor iedere wens een aanbod op maat.

Dit zijn enkele mogelijkheden. Zit er niet bij wat u zoekt? Neem gerust contact met ons op voor een aanbod op maat.

 

Brunch_Banner_1200x368px_contactformulier

 

 

 

Big Green Egg Buffet

 

Barbecue € 18,50 p.p. 

Het barbecue buffet is te reserveren vanaf 20 betalende volwassenen in de periode van 1 april t/m 30 september. De barbecue wordt buiten geplaatst en u bakt zelf uw vlees; vanaf 35 personen is er ondersteuning van onze kok. Alle gerechten en ingrediënten worden onbeperkt aangevuld. Inhoud van het barbecuebuffet:
• Authentieke hamburger (rundvlees), ambachtelijke barbecueworst, gemarineerde kipfilet, saté van varkenshaas
• Rundvleessalade, roseval aardappelsalade. Amerikaanse koolsalade, salade van gepofte paprika/mais/sultana’s, groene gemengde salade met notenvariatie, komkommersalade • Frites, mayonaise, stokbrood & kruidenboter
• Mississippi barbecue-, knoflook-, whisky-, en satésaus.
Upgrade mogelijkheden prijs p.p.: • Biefstuk € 2,00, vismatelot € 2,50, vers fruitsalade € 1,75

Volwassenen € 18,50
Kind 6-12 jaar € 9,75
Kind 3-5 jaar € 7,50

Tip: 4-uurs arrangement € 46,50 p.p

• Barbecue buffet (inclusief upgrade biefstuk, vismatelot en vers fruitsalade)
• 4 uur drankafkoop (excl. Buitenlands gedistilleerd en speciaal bieren)
• Bowlen (1 uur) of midgetgolf/tafelgolf

Big Green Egg, special carvings € 24,95 p.p.

Door het gesloten systeem kan de temperatuur tot op de graad nauwkeurig worden bepaald. En dat proef je! Sappen en smaak blijven mooi bewaard en de garing komt niet alleen van het vuur. Verantwoord lekker, en dat is waar De Vrije Teugel u graag mee kennis laat maken.
Deze sensatie van kooktechnieken zoals grillen, stoven, slow cooking en bakken is te reserveren vanaf 20 betalende volwassenen. Onze kok staat voor u klaar!

Vanaf 40 personen plaatsen wij extra reguliere barbecues met extra producten om u nog beter de verschillen te kunnen laten proeven. Inhoud van de Big Green Egg cooking experience
• Special carvings van “grote porties” waaronder: Procureur en pulled pork, steak beef, hele zalm gegaard op houten plank, saté van varkenshaas
• Gepofte aardappelen en gegrilde groenten
• Rundvleessalade, roseval aardappelsalade. Amerikaanse koolsalade, salade van gepofte paprika/mais/sultana’s, groene gemengde salade met notenvariatie, komkommersalade • Frites, mayonaise, stokbrood & kruidenboter • Mississippi barbecue-, knoflook-, whisky-, en satésaus
Upgrade mogelijkheden prijs p.p.: • Extra special “seizoen carving” € 2,50, vers fruitsalade € 1,75

Volwassenen € 24,95
Kind 6-12 jaar € 9,75
Kind 3-5 jaar € 7,50

Drankafkoop:

3 uur drankafkoop*

Volwassen € 17,50
Kind 6-12 jaar € 8,50
Kind 3-5 jaar € 5,50 

4 uur drankafkoop*

Volwassen € 22,50
Kind 6-12 jaar €10,50
Kind 3-5 jaar €7,50

*Drankassortiment: regulier assortiment; exclusief buitenlands gedistilleerd en speciaal bieren.

Brunch_Banner_1200x368px_contactformulier

Prijswijzigingen voorbehouden.

(Zondags)brunch

Tarieven: 2 uur-durend arrangement: 11.30 – 13.30 uur

Volwassenen € 26,50 p.p.
Kinderen 6 t/m 12 jaar € 12,25 p.p.
Kinderen 3 t/m 5 jaar € 8,25 p.p.

Dranken
Koffie | Jus d’orange | Thee | Appelsap | Melk | Chocomel

Uitgebreide broodmaaltijd
Luxe broodsoorten | Harde en zachte broodjes | Krentenbrood| Croissants | Roggebrood | Ontbijtkoek | Crackers| Beschuit | Gesneden vleeswaren | Kaassoorten | Zoetwaren| Confituren yoghurt en cereals

Koud
Gemarineerde zalm | Noorse garnalen | Kip-kerrie salade| Komkommer salade | Tomaat | Witte koolsalade | Brie | Rundvleessalade | Groene gemengde salade

Warm
Romige tomatensoep | Soep van het seizoen | Pasteitje met kip-champignonragout | Warm vlees met bijpassende saus | Roerei | Bacon | Worstjes | Gekookte eieren | Medaillons van zalm-en tongfilet
* Kinderen op aanvraag frites en snackstick of poffertjes

Dessert
Vers fruitsalade | Chocolade mousse | Twee soorten bavarois | Warme kersen | Omelet Sibérienne | Slagroom | Cheese cake en mini muffins

Exclusief
Deze brunch is tevens exclusief te reserveren.

Voorwaarden:
• Vanaf 30 betalende volwassenen
• Te reserveren op alle dagen van de week op basis van beschikbaarheid

Reeds geplande brunches:

Moederdag, Zondagsbrunch, 1e Kerstdag Kerstbrunch en Grand Buffet, 2e Kerstdag Kerstbrunch en Grand Buffet

Tijdens deze dagen kunt u uitgebreid genieten en kennis maken met de creativiteit van onze koks.

Prijswijzigingen voorbehouden.

Bedafs- en Grand Buffet

Bedafs Buffet

Koude gerechten
Rundvleessalade | Gevulde eieren | Gemarineerde zalm | Gerookte makreelsoorten | IJslandse garnalen en krabchuncks | Coburgerham met meloen |Whiskey-cocktailsaus

Salade
Griekse salade | Witte kool salade| Brabantse beenhamsalade | Pasta salade (vegetarisch) | Salade met gegrilde groente

Soepen
Heldere rundvleesbouillon en romige tomatensoep

Warme gerechten
Kipsaté met satésaus | Medaillons van zalm-en tongfilet| Spaanse gehaktballetjes | Limousin Beef van de Big Green Egg gesneden door de kok | Rijst en frites |
Gegratineerde aardappelen | Breek- en stokbrood met room-en kruidenboter

Grand Buffet

Koude gerechten
Gepocheerde- & gemarineerde zalm | Gerookte makreelsoorten | IJslandse garnalen en Krabchuncks | Tonijnsalade | Coburgerham met meloen | Carpaccio
‘De Vrije Teugel’ | Rundvleessalade | Salade Griekse salade | Witte kool salade | Brabantse beenhamsalade | Pasta salade (vegetarisch) | Salade met gegrilde groente

Soepen
Heldere rundvleesbouillon en romige tomatensoep

Warme gerechten 4 keuzes
Medaillons van zalm-en tongfilet | Paella | Spaanse gehaktballetjes | Limousin Beef van de Big Green Egg gesneden door de kok | Kipfilet in zoete saus | Kipsaté
met satésaus | Diverse vissoorten in dragonsaus| Breek- en stokbrood met room-en kruidenboter |Runderstoofvlees | Wildstoof (Seizoen) | Hazenpeper (Seizoen) | Vegatarisch pastagerecht | Procureur gesneden door onze kok | Breekbrood, stokbrood, molensteenbrood, tapenade, aïoli en kruidenboter
Geserveerd met twee warme (seizoens-) groente, gegratineerde aardappelen, rijst, Vlaamse frites.

Voor de kids

 • Minisnacks, frites, knakworstjes, poffertjes, appelmoes en mayonaise.
  Op aanvraag vanaf 10 kinderen geserveerd via een buffet.

partycentrum de vrije teugel uden

Brunch_Banner_1200x368px_contactformulier

 

Dessert Buffet

• Omelet Siberiënne
• Drie soorten bavarois
• Chocolade mousse
• Warme kersen
• Boeren yoghurt met bosvruchten
• Brusselse wafels
• Mini muffins en brownies
• Vers fruitsalade
• Slagroom

Prijzen
volwassenen € 9,50
kinderen 3 t/m 12 jaar € 4,75

Vanaf 20 personen exclusief te reserveren.
Bij minder dan 20 personen wordt in plaats van bovenstaand dessertbuffet een GRAND DESSERT geserveerd.

Verrassingsdessert
Wilt u zich laten verrassen door onze koks, kies dan voor het verrassingsdessert.

Prijzen
volwassenen € 6,50
kinderen 3 t/m 12 jaar € 3,50

 

DVT_banner_1200x368 contactformulier high tea

In en outdoor activiteiten

DVT_banner_1200x368 contactformulier kinder - outdoor

 • Midgetgolf
 • GPS Tochten
 • Wandelen
 • Fietsen
 • Survivalrun
  Het survival seizoen loopt van 1 juni t/m 31 oktober
 • Workshops

NIEUW: Alle zondagen en tijdens schoolvakanties (woe t/m vrij) open inloop van 10.00-16.30 uur.

Fietsverhuur
Gelegen op het terrein van Fitland hotel De Vrije Teugel. Binnen de fietsverhuur zit ook het VVV-agentschap en het informatie punt van natuurgebied De Maashorst.
De fietsverhuur is direct gelegen aan het fietsroutenetwerk en ligt aan de rand van het natuurgebied De Maashorst.
Kijk ook op www.mastworp.nl
Openingstijden fietsverhuur:
Woensdag t/m zondag van 09.00 tot 17.00/18.00 uur
Buiten openingstijden geopend op afspraak: 06-512 47 805

Bedafseweg 22 | 5406 TM Uden | + 31 (0)413 26 30 88 | info@vrijeteugel.nl | Aangesloten bij Hampshire HotelsHotel De Vrije Teugel Uden