Real Fitness Journey

Wanneer je kiest voor begeleiding aan de hand van één van de vier Journey’s leer jij dus in 12 maanden alles wat jij moet weten over training en voeding om je doelen te behalen.

De Real Fitness Journey is kosteloos voor Fitland leden en niet gebonden aan een contractperiode.

Real Fitness Journey aanmelden > 
 

Doelstelling Strength: Sterker worden en het vergroten van spiermassa.

In de eerste maand starten we met de basis en leren we je te trainen met Freeweights en Cable Cross apparatuur. Later deze maand staat een kennismaking met Olympisch Gewichtheffen op de planning waar we later dit jaar dieper op ingaan. Deze trainingen duren 15 of max. 30 minuten.

 

Doelstelling Sport: Sport specifiek, doel- en resultaatgericht trainen.

In de eerste training maak je kennis met cardio zoals nooit tevoren. We laten de loopband en crosstrainer even links liggen en leren je om je hartslag te verhogen met bokshandschoenen en een stootzak. Later deze maand maak je onder andere kennis met de kettlebell en met Olympisch Gewichtheffen.

 

Doelstelling Shape: Afvallen, strakker en fitter worden.

In de eerste training maak je kennis met cardio zoals nooit tevoren. We laten de loopband en crosstrainer even links liggen en leren je om je hartslag te verhogen met bokshandschoenen en een stootzak. Later deze maand maak je onder andere kennis met de gymball (erg goed voor je buikspieren) en de kettlebell. Later dit jaar maak je kennis met de massagerol voor actief herstel.

 

Doelstelling Starter: Starten met fitness, revalideren en fitter worden.

In de eerste training maak je kennis met de cardioapparatuur zoals loopbanden, fietsen en crosstrainers. Je leert hier om zelfstandig een warming-up te doen. Later deze maand maak je onder andere kennis met de gymball (erg goed voor je buikspieren). Later dit jaar leren we je onder andere te trainen met je eigen lichaamsgewicht en maak je kennis met de massagerol voor actief herstel.

 

Real Fitness Journey aanmelden >