Real Fitness Zwolle

Fitness in Zwolle? Kom naar Fitland Zwolle Stadion!

Fitness Zwolle Stadion

In het IJsseldelta Stadion (de thuishaven van PEC Zwolle) is Fitland – Real Fitness Zwolle gevestigd. De mooie sportschool beschikt over zeer uitgebreide trainings- en spafaciliteiten en daarnaast ruim voldoende gratis parkeerplaatsen beschikbaar recht voor de deur. Bij Fitness Zwolle Stadion, in de wijk Wipstrik Zwolle, staat functioneel en resultaatgericht trainen centraal. Bewegingen uit het dagelijks leven zoals rennen, duwen, tillen en springen lopen als een rode draad door de trainingen. Onze gemotiveerde instructeurs staan voor je klaar om alles uit je training te halen wat er in zit! Een grote functionele trainingsruimte, (Les Mills) groepslessen, persoonlijke begeleiding, uitgebreide krachtapparatuur, sauna en small group trainingen zijn altijd bij de prijs inbegrepen.

De fitness faciliteiten van Fitland Zwolle Stadion

De sportschool in Zwolle bestaat uit een grote groepsleszaal, een spinningruimte, een ruime fitness met een spetterende Real Fitness Circuit Training zone, een sfeervolle Body & Mind zaal, gescheiden kleedruimte, een erg gezellige bar en een ruimte voor de fysiotherapeut. Daarnaast beschikt het fitnesscentrum Fitland Zwolle Stadion over een fantastische spa met onder andere een sauna, een stoombad en voetenbaden. Zo kunt u zowel voor inspanning als ontspanning terecht bij Fitland Zwolle Stadion!

De meest unieke sportschool van Zwolle!

Omdat Fitland jouw trainingsresultaat het allerbelangrijkst vindt leren wij jou graag zoveel mogelijk oefeningen en trainingsmethodes waarmee jij zelfstandig aan de slag kunt om je doelen te bereiken. Afhankelijk van je doelstelling hebben wij een jaarplanning gemaakt waarin je in de eerste maand iedere week iets nieuws leert op het gebied van training en/of voeding en daarna maandelijks. Aan het einde van de eerste maand helpen we je een persoonlijk trainingsschema op te stellen door de oefeningen die je hebt geleerd te combineren. Dit noemen we de Real Fitness Journey. Er zijn 4 verschillende Journeys: Strength, Sport, Shape en Starter.

Iedere Real Fitness Journey is kosteloos voor Fitland leden en niet gebonden aan een contractperiode. Bij de Journeys zijn tussen de 15 en 20 contactmomenten met een instructeur inbegrepen.

Vrij opzegbaar fitness lidmaatschap en meer…

Alle trainingsfaciliteiten van Fitland Zwolle Stadion zijn bij de prijs inbegrepen. Wij bieden onder andere een vrij opzegbaar fitness lidmaatschap aan en onze leden kunnen gebruik maken van een vakantie-stop, een rustend lidmaatschap en kunnen hun abonnement stilzetten bij ziekte. Daarnaast hebben we een verhuisregeling en kunnen onze leden sporten op alle Fitland vestigingen. Bij Fitland – Real Fitness Zwolle Stadion zijn we eerlijk en transparant.

Contact

Stadionplein 16 | 8025 CP Zwolle | (038) 455 09 66 | zwolle.stadion@fitland.nl

Neem nu contact op >

 

Site_1200 breed_hotel_Google+ waardering


 

REAL FITNESS JOURNEY

Omdat wij jouw trainingsresultaat het allerbelangrijkst vinden leren wij jou graag zoveel mogelijk oefeningen en trainingsmethodes waarmee jij zelfstandig aan de slag kunt om je doelen te bereiken. Afhankelijk van je doelstelling hebben wij een jaarplanning gemaakt waarin je in de eerste maand iedere week iets nieuws leert op het gebied van training en/of voeding en daarna maandelijks. Aan het einde van de eerste maand helpen we je een persoonlijk trainingsschema op te stellen door de oefeningen die je hebt geleerd te combineren.

Wanneer je kiest voor begeleiding aan de hand van één van de vier Journey’s leer jij dus in 12 maanden alles wat jij moet weten over training en voeding om je doelen te behalen.

De Real Fitness Journey is kosteloos voor Fitland leden en niet gebonden aan een contractperiode.

Real Fitness Journey aanmelden > 

 

1200x368px_Strength

Doelstelling Strength: Sterker worden en het vergroten van spiermassa.

In de eerste maand starten we met de basis en leren we je te trainen met Freeweights en Cable Cross apparatuur. Later deze maand staat een kennismaking met Olympisch Gewichtheffen op de planning waar we later dit jaar dieper op ingaan. Deze trainingen duren 15 of max. 30 minuten.

1200x368px_Sport

Doelstelling Sport: Sport specifiek, doel- en resultaatgericht trainen.

In de eerste training maak je kennis met cardio zoals nooit tevoren. We laten de loopband en crosstrainer even links liggen en leren je om je hartslag te verhogen met bokshandschoenen en een stootzak. Later deze maand maak je onder andere kennis met de kettlebell en met Olympisch Gewichtheffen.

1200x368px_Shape

Doelstelling Shape: Afvallen, strakker en fitter worden.

In de eerste training maak je kennis met cardio zoals nooit tevoren. We laten de loopband en crosstrainer even links liggen en leren je om je hartslag te verhogen met bokshandschoenen en een stootzak. Later deze maand maak je onder andere kennis met de gymball (erg goed voor je buikspieren) en de kettlebell. Later dit jaar maak je kennis met de massagerol voor actief herstel.

1200x368px_Starter

Doelstelling Starter: Starten met fitness, revalideren en fitter worden.

In de eerste training maak je kennis met de cardioapparatuur zoals loopbanden, fietsen en crosstrainers. Je leert hier om zelfstandig een warming-up te doen. Later deze maand maak je onder andere kennis met de gymball (erg goed voor je buikspieren). Later dit jaar leren we je onder andere te trainen met je eigen lichaamsgewicht en maak je kennis met de massagerol voor actief herstel.

Real Fitness Journey aanmelden > 

Aanbod

Aanmelden proefles >

 

Real Fitness Journey: Leer in 12 maanden alles wat jij moet weten over training en voeding om je doelen te behalen.

Functional Workout Zone: Resultaatgericht en functioneel trainen in een groep. Onder andere kettlebells, olympische stangen, wall balls en plyo boxen zijn veel gebruikte trainingsmaterialen.

Fast Fit: Na 2 x 4 minuten op deze ROM-machine heb je een complete work-out gehad en zijn bijna alle spieren van je lichaam getraind.

Octane: De Octane is een crosstrainer maar dan net even anders. Tevens bevat de Octane losse gewichten om verschillende oefeningen mee te doen.

(Les Mills) Groepslessen: Cardio en kracht gecombineerd in spetterende groepsfitnesslessen met fantastische instructeurs die het beste in je naar boven halen.

The CrossBox: Een ruige, functionele trainingsruimte. De trainingen in The CrossBox zijn een combinatie van olympisch gewicht heffen, atletiek en gymnastiek.

Real Fitness Workshops: Probeer het nu gratis en vrijblijvend en beleef fitness zoals nooit tevoren! Fitland biedt meer dan 20 fitnessworkshops naar keuze aan.

Luxe spa: Een fantastische spa met onder andere een sauna, een stoombad en voetenbaden.

Bedrijfssport: Fitland Business & Health biedt werknemers van organisaties bedrijfssport door middel van bewegings- en ontspanningsfaciliteiten en programma’s. Dit gebeurt op verzoek van werkgevers middels het bedrijfs- gezondheidsconcept.

Praktijk voor fysiotherapie

Zonnebank

Parkeermogelijkheden: Kosteloos en voor de deur!

 

 

 

Tarieven

Fitness Zwolle Stadion

Call to action_1200x368px_kennismakingsactie

The CrossBox Zwolle Stadion

The CrossBox van Fitland Zwolle Stadion is een ruige, functionele ruimte waarin resultaatgericht trainen centraal staat. De CrossBox trainingen zijn een combinatie van olympisch gewicht heffen, atletiek en gymnastiek. Bewegingen uit het dagelijks leven zoals rennen, duwen, tillen en springen lopen als een rode draad door de trainingen. Onder andere kettlebells, olympische stangen, wall balls en ringen zijn veel gebruikte trainingsmaterialen. De uitdaging is om jezelf iedere training te overtreffen ongeacht je niveau.

Durf jij het aan?

Fitness Zwolle Stadion

Gedurende de basiscursus verdiept u zich in 3 sessies van 60 minuten in de basisvaardigheden van CrossBox trainingen. Na de basiscursus kunt u als lid van Fitland onbeperkt deelnemen aan alle WOD’s (Workout Of the Day’s) op het lesrooster.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Check dan onze Facebookpagina!

Stadionplein 16 | 8025 CP Zwolle | (038) 455 09 66 | zwolle.stadion@fitland.nl |
7 dagen per week geopend