Real Fitness Rotterdam Centrum

Fitness in Rotterdam? Kom naar Fitland Rotterdam Centrum!

 

 

Fitland – Real Fitness Rotterdam Centrum is gevestigd naast het centraal station van Rotterdam en is dus fantastisch bereikbaar met het openbaar vervoer. Tevens beschikt deze prachtige sportschool over voldoende privé parkeerplaatsen voor de deur welke kosteloos beschikbaar zijn voor de leden. Bij Fitland Rotterdam Centrum staat functioneel en resultaatgericht trainen centraal. Bewegingen uit het dagelijks leven zoals rennen, duwen, tillen en springen lopen als een rode draad door de trainingen. Onze gemotiveerde instructeurs staan voor je klaar om alles uit je training te halen wat er in zit! Een grote functionele trainingsruimte, (Les Mills) groepslessen, persoonlijke begeleiding, uitgebreide krachtapparatuur, sauna en small group trainingen zijn altijd bij de prijs inbegrepen.

De fitness faciliteiten van Fitland Rotterdam Centrum

De sportschool in Rotterdam heeft een zeer luxe uitstraling en bestaat uit een grote groepsleszaal, een Body & Mind zaal, een spinningruimte, een ruime fitness met een spetterende Real Fitness Circuit Training zone, gescheiden kleedruimtes, een erg gezellige bar en een ruimte voor de fysiotherapeut. Daarnaast beschikt het fitnesscentrum over een uitgebreide spa met onder andere een Finse sauna, een Turks stoombad en een zwembad. Zo kunt u zowel voor inspanning als ontspanning terecht bij Fitland Rotterdam Centrum!

De meest unieke sportschool van Rotterdam!

Omdat Fitland jouw trainingsresultaat het allerbelangrijkst vindt leren wij jou graag zoveel mogelijk oefeningen en trainingsmethodes waarmee jij zelfstandig aan de slag kunt om je doelen te bereiken. Afhankelijk van je doelstelling hebben wij een jaarplanning gemaakt waarin je in de eerste maand iedere week iets nieuws leert op het gebied van training en/of voeding en daarna maandelijks. Aan het einde van de eerste maand helpen we je een persoonlijk trainingsschema op te stellen door de oefeningen die je hebt geleerd te combineren. Dit noemen we de Real Fitness Journey. Er zijn 4 verschillende Journeys: Strength, Sport, Shape en Starter.

Iedere Real Fitness Journey is kosteloos voor Fitland leden en niet gebonden aan een contractperiode. Bij de Journeys zijn tussen de 15 en 20 contactmomenten met een instructeur inbegrepen.

Alle trainingsfaciliteiten van Fitland Rotterdam Centrum zijn bij de prijs inbegrepen. Wij bieden een vrij opzegbaar fitness lidmaatschap aan en onze leden kunnen gebruik maken van een vakantie-stop, een rustend lidmaatschap en kunnen hun abonnement stilzetten bij ziekte. Daarnaast hebben we een verhuisregeling en kunnen onze leden sporten op alle Fitland vestigingen. Bij Fitland – Real Fitness Rotterdam Centrum zijn we eerlijk en transparant.

Contact

Delftseplein 28 | 3013 AA Rotterdam | (010) 414 54 88 | rotterdam.centrum@fitland.nl

Neem nu contact op >

 

Site_1200 breed_hotel_Google+ waardering


Tarieven

 

 

Aanbod

Aanmelden proefles >

 

Real Fitness Journey: Leer in 12 maanden alles wat jij moet weten over training en voeding om je doelen te behalen.

Functional Workout Zone: Resultaatgericht en functioneel trainen in een groep. Onder andere kettlebells, olympische stangen, wall balls en plyo boxen zijn veel gebruikte trainingsmaterialen.

Fast Fit: Na 2 x 4 minuten op deze ROM-machine heb je een complete work-out gehad en zijn bijna alle spieren van je lichaam getraind.

The CrossBox: Vanaf mei 2016. Een ruige, functionele trainingsruimte. De trainingen in The CrossBox zijn een combinatie van olympisch gewicht heffen, atletiek en gymnastiek.

Octane: De Octane is een crosstrainer maar dan net even anders. Tevens bevat de Octane losse gewichten om verschillende oefeningen mee te doen.

(Les Mills) Groepslessen: Cardio en kracht gecombineerd in spetterende groepsfitnesslessen met fantastische instructeurs die het beste in je naar boven halen.

Real Fitness Workshops: Probeer het nu gratis en vrijblijvend en beleef fitness zoals nooit tevoren! Fitland biedt meer dan 20 fitnessworkshops naar keuze aan.

Luxe spa: Met onder andere een Finse sauna en een Turks stoombad.

Bedrijfssport: Fitland Business & Health biedt werknemers van organisaties bedrijfssport door middel van bewegings- en ontspanningsfaciliteiten en programma’s. Dit gebeurt op verzoek van werkgevers middels het bedrijfs- gezondheidsconcept.

Zwembad: Ontspan na uw training in ons prachtige zwembad!

Praktijk voor fysiotherapie

Zonnebank

Parkeermogelijkheden: Kosteloos en voor de deur!

 

 

The CrossBox Rotterdam Centrum

The CrossBox van Fitland Rotterdam Centrum is een ruige, functionele ruimte waarin resultaatgericht trainen centraal staat. De CrossBox trainingen zijn een combinatie van olympisch gewicht heffen, atletiek en gymnastiek. Bewegingen uit het dagelijks leven zoals rennen, duwen, tillen en springen lopen als een rode draad door de trainingen. Onder andere kettlebells, olympische stangen, wall balls en ringen zijn veel gebruikte trainingsmaterialen. De uitdaging is om jezelf iedere training te overtreffen ongeacht je niveau.

Durf jij het aan?

Gedurende de basiscursus verdiept u zich in 3 sessies van 60 minuten in de basisvaardigheden van CrossBox trainingen. Na de basiscursus kunt u als lid van Fitland onbeperkt deelnemen aan alle WOD’s (Workout Of the Day’s) op het lesrooster.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Check dan onze Facebookpagina!

Delftseplein 28 | 3013 AA Rotterdam | (010) 414 54 88 | rotterdam.centrum@fitland.nl