Real Fitness Oss

Fitness in Oss? Kom naar Fitland Oss!

 

Fitland – Real Fitness Oss is gevestigd op de talentencampus, naast het stadion van FC Oss aan de Nelson Mandelaboulevard 22. Het zeer gedreven team helpt hier jong en oud de atleet in zichzelf te ontdekken. In deze prachtige sportschool wordt er intensief en verantwoord getraind in een zeer ongedwongen en gezellige ambiance. Functioneel en resultaatgericht trainen staat centraal. Bewegingen uit het dagelijks leven zoals rennen, duwen, tillen en springen lopen als een rode draad door de trainingen. Een grote functionele trainingsruimte, (Les Mills) groepslessen, persoonlijke begeleiding, uitgebreide krachtapparatuur, sauna en small group trainingen zijn altijd bij de prijs inbegrepen.

De fitness faciliteiten van Fitland Oss

De sportschool in Oss bestaat uit grote groepsleszalen, een spinningruimte, een zeer ruime fitness met een spetterende Real Fitness Circuit Training zone, mooie kleedruimtes met sauna, een gezellige bar en een ruimte voor de fysiotherapeut.

De meest unieke sportschool van Oss!

Omdat Fitland jouw trainingsresultaat het allerbelangrijkst vindt leren wij jou graag zoveel mogelijk oefeningen en trainingsmethodes waarmee jij zelfstandig aan de slag kunt om je doelen te bereiken. Afhankelijk van je doelstelling hebben wij een jaarplanning gemaakt waarin je in de eerste maand iedere week iets nieuws leert op het gebied van training en/of voeding en daarna maandelijks. Aan het einde van de eerste maand helpen we je een persoonlijk trainingsschema op te stellen door de oefeningen die je hebt geleerd te combineren. Dit noemen we de Real Fitness Journey. Er zijn 4 verschillende Journeys: Strength, Sport, Shape en Starter.

Iedere Real Fitness Journey is kosteloos voor Fitland leden en niet gebonden aan een contractperiode. Bij de Journeys zijn tussen de 15 en 20 contactmomenten met een instructeur inbegrepen.

Vrij opzegbaar fitness lidmaatschap en meer…

Alle trainingsfaciliteiten van Fitland Oss zijn bij de prijs inbegrepen. Wij bieden onder andere een 1 keer per week en een vrij opzegbaar fitness lidmaatschap aan en onze leden kunnen gebruik maken van een vakantie-stop, een rustend lidmaatschap en kunnen hun abonnement stilzetten bij ziekte. Daarnaast hebben we een verhuisregeling en kunnen onze leden sporten op alle Fitland vestigingen. Bij Fitland – Real Fitness Oss zijn we eerlijk en transparant.

Contact

Nelson Mandelaboulevard 22 | 5342 CZ Oss | (0412) 64 91 91 | oss@fitland.nl

Neem nu contact op >

 

Fitland Oss

Site_1200 breed_hotel_Google+ waardering

Tarieven

 

Aanbod

Aanmelden proefles >

 

Real Fitness Journey: Leer in 12 maanden alles wat jij moet weten over training en voeding om je doelen te behalen.

The CrossBox: Een ruige, functionele trainingsruimte. De trainingen in The CrossBox zijn een combinatie van olympisch gewicht heffen, atletiek en gymnastiek.

Functional Workout Zone: Resultaatgericht en functioneel trainen in een groep. Onder andere kettlebells, olympische stangen, wall balls en plyo boxen zijn veel gebruikte trainingsmaterialen.

Fast Fit: Na 2 x 4 minuten op deze ROM-machine heb je een complete work-out gehad en zijn bijna alle spieren van je lichaam getraind.

Octane: De Octane is een crosstrainer maar dan net even anders. Tevens bevat de Octane losse gewichten om verschillende oefeningen mee te doen.

(Les Mills) Groepslessen: Cardio en kracht gecombineerd in spetterende groepsfitnesslessen met fantastische instructeurs die het beste in je naar boven halen.

Real Fitness Workshops: Probeer het nu gratis en vrijblijvend en beleef fitness zoals nooit tevoren! Fitland biedt meer dan 20 fitnessworkshops naar keuze aan.

Bedrijfssport: Fitland Business & Health biedt werknemers van organisaties bedrijfssport door middel van bewegings- en ontspanningsfaciliteiten en programma’s. Dit gebeurt op verzoek van werkgevers middels het bedrijfs- gezondheidsconcept.

Sauna: Ontspan na uw training in onze gescheiden sauna’s.

Praktijk voor fysiotherapie

Parkeermogelijkheden: Kosteloos en voor de deur!

 

 

 

Nelson Mandelaboulevard 22 | 5342 CZ Oss | (0412) 64 91 91 | oss@fitland.nl | 7 dagen per week geopend