Real Fitness Eindhoven

Fitland Eindhoven? Kom naar Fitland Eindhoven Olympia!

Fitland Eindhoven Olympia is een gevestigde naam in Eindhoven. De sportschool is gelegen in het grootste sportpark van Eindhoven en zeer goed bereikbaar vanaf de snelweg. Al jaren staat Fitland in Eindhoven bekend als de expert in fitness en ontspanning. Bij Fitland- Real Fitness Eindhoven Olympia staat functioneel en resultaatgericht trainen centraal. Bewegingen uit het dagelijks leven zoals rennen, duwen, tillen en springen lopen als een rode draad door de trainingen. Onze gemotiveerde instructeurs staan voor je klaar om alles uit je training te halen wat er in zit! Een breed scala aan (Les Mills) groepslessen, persoonlijke begeleiding, small group trainingen en een luxe spa zijn altijd bij de prijs inbegrepen.

De fitness faciliteiten van Fitland Eindhoven Olympia

De sportschool in Eindhoven bestaat uit een grote groepsleszaal, een spinningzaal, een judo/conditiezaal, een zeer ruime fitness met een spetterende Real Fitness Circuit Training zone, gescheiden kleedruimtes, een gezellige brasserie met een uitgebreide kaart en een ruimte voor de fysiotherapeut. Daarnaast beschikt Fitland Eindhoven Olympia over een uitgebreide luxe spa met onder andere 2 sauna cabines, een Turks stoombad, een infrarood sauna en een rustruimte.

De meest unieke sportschool van Eindhoven!

Omdat Fitland jouw trainingsresultaat het allerbelangrijkst vindt leren wij jou graag zoveel mogelijk oefeningen en trainingsmethodes waarmee jij zelfstandig aan de slag kunt om je doelen te bereiken. Afhankelijk van je doelstelling hebben wij een jaarplanning gemaakt waarin je in de eerste maand iedere week iets nieuws leert op het gebied van training en/of voeding en daarna maandelijks. Aan het einde van de eerste maand helpen we je een persoonlijk trainingsschema op te stellen door de oefeningen die je hebt geleerd te combineren. Dit noemen we de Real Fitness Journey. Er zijn 4 verschillende Journeys: Strength, Sport, Shape en Starter.

Iedere Real Fitness Journey is kosteloos voor Fitland leden en niet gebonden aan een contractperiode. Bij de Journeys zijn tussen de 15 en 20 contactmomenten met een instructeur inbegrepen.

Vrij opzegbaar fitness lidmaatschap en meer…

Alle trainingsfaciliteiten van Fitland Eindhoven Olympia zijn bij de prijs inbegrepen. Wij bieden een vrij opzegbaar fitness lidmaatschap aan en onze leden kunnen gebruik maken van een vakantie-stop, een rustend lidmaatschap en kunnen hun abonnement stilzetten bij ziekte. Daarnaast hebben we een verhuisregeling en kunnen onze leden sporten op alle Fitland vestigingen. Bij Fitland- Real Fitness Eindhoven Olympia zijn we eerlijk en transparant.

Contact

Vijfkamplaan 8 | 5624 EB Eindhoven | (040) 242 11 55 | olympia@fitland.nl

Neem nu contact op >

 

Site_1200 breed_hotel_Google+ waardering

Tarieven

 

 

Aanbod

Aanmelden proefles >

Real Fitness Journey: Leer in 12 maanden alles wat jij moet weten over training en voeding om je doelen te behalen.

Functional Workout Zone: Resultaatgericht en functioneel trainen in een groep. Onder andere kettlebells, olympische stangen, wall balls en plyo boxen zijn veel gebruikte trainingsmaterialen.

Fast Fit: Na 2 x 4 minuten op deze ROM-machine heb je een complete work-out gehad en zijn bijna alle spieren van je lichaam getraind.

Octane: De Octane is een crosstrainer maar dan net even anders. Tevens bevat de Octane losse gewichten om verschillende oefeningen mee te doen.

(Les Mills) Groepslessen: Cardio en kracht gecombineerd in spetterende groepsfitnesslessen met fantastische instructeurs die het beste in je naar boven halen.

Real Fitness Workshops: Probeer het nu gratis en vrijblijvend en beleef fitness zoals nooit tevoren! Fitland biedt meer dan 20 fitnessworkshops naar keuze aan.

Luxe spa: Met twee Finse sauna’s, een Turks stoombad, een infrarood sauna en een rustruimte.

Wanneer u volledig tot rust wilt komen biedt onze uitgebreide luxueuze wellness voorziening uitkomst. Onze accommodatie beschikt over meerdere wellness faciliteiten, zo vindt u bij ons twee Finse sauna cabines (70° en 90°), Turkse stoomcabine, infraroodsauna, dompelbad, voetenbad, relax ruimte met open haard en buitenplaats.
Badkleding is niet toegestaan.
Tijdens de openingstijden zullen onze medewerkers regelmatig een opgieting doen.
Als Fitland lid mag u binnen uw abonnement onbeperkt gebruik maken van onze wellness. Voor de openingstijden kunt u ons rooster raadplegen.

Bar/Brasserie
Sportmassage
Turks stoombad met geur en kleurtherapie
Dompelbad
Voetenbad
Luxe Kleedkamers
Finse Sauna’s 90°c
Buitenpatio
Infraroodcabine
Loungehoek
Rustruimte (met open haard)

Bedrijfssport: Fitland Business & Health biedt werknemers van organisaties bedrijfssport door middel van bewegings- en ontspanningsfaciliteiten en programma’s. Dit gebeurt op verzoek van werkgevers middels het bedrijfs- gezondheidsconcept.

Paramedisch centrum

Zonnebank

Gratis sportdrank: Yanga Sports Water in verschillende smaken bevat essentiële vitamines (zonder suiker en kleurstoffen).

Brasserie Olympia: Zeer gezellige brasserie met een uitgebreide kaart

Parkeermogelijkheden: Kosteloos en voor de deur!

 

 

Vijfkamplaan 8 | 5624 EB Eindhoven | (040) 242 11 55 | olympia@fitland.nl |
7 dagen per week geopend