Real Fitness Mill

Fitness in Mill? Kom naar Fitland XL Mill!

 

Fitland Mill is al jaren een begrip in de regio. De sportschool beschikt over zeer uitgebreide trainingsfaciliteiten en heeft zich daarnaast in de loop van de jaren ontwikkeld op het gebied van ontspanning en revalidatie. Leden van het fitnesscentrum kunnen dus niet alleen gebruik maken van de sauna’s in de kleedkamers maar hebben ook een zwembad tot hun beschikking. Er is tevens een zeer nauwe samenwerking gerealiseerd met praktijk voor fysiotherapie FysioSupport. Leden van Fitland hebben te allen tijde recht op een gratis eerste consult.
Bij Fitland XL Mill staat functioneel en resultaatgericht trainen centraal. Bewegingen uit het dagelijks leven zoals rennen, duwen, tillen en springen lopen als een rode draad door de trainingen. Onze gemotiveerde instructeurs en personal trainers staan voor je klaar om alles uit je training te halen wat erin zit! Een grote functionele trainingsruimte, (Les Mills) groepslessen, persoonlijke begeleiding, uitgebreide krachtapparatuur, sauna en small group trainingen zijn altijd bij de prijs inbegrepen.

De fitness faciliteiten van Fitland XL Mill

Fitland Mill bestaat uit drie grote groepsleszalen, een spinningruimte, een zeer ruime fitness met een spetterende Real Fitness Circuit Training zone, een therapeutisch zwembad van 32 C⁰, kleedruimtes met zowel gescheiden als gezamenlijke sauna’s, een Grand Café met een uitgebreide kaart, een squashbaan en een klimwand. Daarnaast beschikt Fitland Mill over een inpandige CrossFit Box met een ruige en uitdagende uitstraling.

Het uitgebreide Wellnessresort met onder andere verschillende zwembaden, rustruimtes, dompelbaden, whirlpools en een uitstekend restaurant maakt Fitland XL Mill compleet. Er zijn te allen tijde voldoende parkeerplaatsen voor de deur beschikbaar en parkeren is altijd kosteloos.

De meest unieke sportschool van Mill!

Omdat Fitland jouw trainingsresultaat het allerbelangrijkst vindt leren wij jou graag zoveel mogelijk oefeningen en trainingsmethodes waarmee jij zelfstandig aan de slag kunt om je doelen te bereiken. Afhankelijk van je doelstelling hebben wij een jaarplanning gemaakt waarin je in de eerste maand iedere week iets nieuws leert op het gebied van training en/of voeding en daarna maandelijks. Aan het einde van de eerste maand helpen we je een persoonlijk trainingsschema op te stellen door de oefeningen die je hebt geleerd te combineren. Dit noemen we de Real Fitness Journey. Er zijn 4 verschillende Journeys: Strength, Sport, Shape en Starter.

Iedere Real Fitness Journey is kosteloos voor Fitland leden en niet gebonden aan een contractperiode. Bij de Journeys zijn tussen de 15 en 20 contactmomenten met een instructeur inbegrepen.

CrossFit Mill

De CrossFit box van CrossFit Mill is een ruige, functionele ruimte waarin resultaatgericht trainen centraal staat. De CrossFit trainingen zijn een combinatie van olympisch gewicht heffen, atletiek en gymnastiek. Bewegingen uit het dagelijks leven zoals rennen, duwen, tillen en springen lopen als een rode draad door de trainingen. Onder andere kettlebells, olympische stangen, wall balls en ringen zijn veel gebruikte trainingsmaterialen. Durf jij het aan?

Vrij opzegbaar fitness lidmaatschap en meer…

Alle trainingsfaciliteiten van Fitland XL Mill zijn bij de prijs inbegrepen. Wij bieden onder andere een 1 keer per week en een vrij opzegbaar fitness lidmaatschap aan en onze leden kunnen gebruik maken van een vakantie-stop, een rustend lidmaatschap en kunnen hun abonnement stilzetten bij ziekte. Daarnaast hebben we een verhuisregeling en kunnen onze leden sporten op alle Fitland vestigingen. Fitland – Real Fitness Mill is eerlijk en transparant.

Contact

Hoogveldseweg 1 | 5451 AA Mill | (0485) 45 50 00 |mill@fitland.nl

Neem nu contact op >

 

 

Site_1200 breed_hotel_Google+ waardering


Tarieven

Aanbod

Aanmelden proefles >

 

Real Fitness Journey: Leer in 12 maanden alles wat jij moet weten over training en voeding om je doelen te behalen.

Functional Workout Zone: Resultaatgericht en functioneel trainen in een groep. Onder andere kettlebells, olympische stangen, wall balls en plyo boxen zijn veel gebruikte trainingsmaterialen.

CrossFit: Een ruige, functionele trainingsruimte. De trainingen in de CrossFit Box zijn een combinatie van olympisch gewicht heffen, atletiek en gymnastiek.

Fast Fit: Na 2 x 4 minuten op deze ROM-machine heb je een complete work-out gehad en zijn bijna alle spieren van je lichaam getraind.

Octane: De Octane is een crosstrainer maar dan net even anders. Tevens bevat de Octane losse gewichten om verschillende oefeningen mee te doen.

Yoga: Bij Fitland XL Mill staat Yoga meerdere keren per week op het rooster meld je hier aan voor een proefles.

(Les Mills) Groepslessen: Cardio en kracht gecombineerd in spetterende groepsfitnesslessen met fantastische instructeurs die het beste in je naar boven halen.

Real Fitness Workshops: Probeer het nu gratis en vrijblijvend en beleef fitness zoals nooit tevoren! Fitland biedt meer dan 20 fitnessworkshops naar keuze aan.

Klimwand: Zeer uitdagende routes! Ook voor groepen

Squashbaan

Badminton velden

Gratis sportdrank: Yanga Sports Water in verschillende smaken bevat essentiële vitamines (zonder suiker en kleurstoffen).

Sauna: Ontspan na uw training in onze gescheiden of gemengde sauna’s.

Kinderopvang: Beschikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 t/m 11:00 uur.

Praktijk voor fysiotherapie: FysioSupport

Zonnebank

Zwembad: Therapeutisch zwembad verwarmd tot 32 ⁰C!

Baby-peuter-kleuter zwemmen: Spetterpret

Parkeermogelijkheden: Kosteloos en voor de deur!

 

 

CrossFit Mill

De CrossFit box van CrossFit Mill is een ruige, functionele ruimte waarin resultaatgericht trainen centraal staat. De CrossFit trainingen zijn een combinatie van olympisch gewicht heffen, atletiek en gymnastiek.

Bewegingen uit het dagelijks leven zoals rennen, duwen, tillen en springen lopen als een rode draad door de trainingen. Onder andere kettlebells, olympische stangen, wall balls en ringen zijn veel gebruikte trainingsmaterialen.
Durf jij het aan?

Site_1200-breed_hotel_Google-waardering-1024x248

CrossFit Journal: The Performance-Based Lifestyle Resource

Hoogveldseweg 1 | 5451 AA Mill | (0485) 45 50 00 | mill@fitland.nl |
7 dagen per week geopend