Real Fitness Leiden

Fitness in Leiden? Kom naar Fitland XL Leiden!

Naast het centraal station, aan de kant van het LUMC, is in het Level gebouw dit prachtige fitness- en wellnesscentrum met hotel gevestigd. In het grootse pand aan Bargelaan 180 lopen inspanning en ontspanning naadloos in elkaar over. Zowel de leisure- als trainingsfaciliteiten zijn zeer uitgebreid en het multifunctionele fitness- en wellnesscentrum beschikt tevens over een ruime parkeergarage. Bij Fitland – Real Fitness Leiden staat functioneel en resultaatgericht trainen centraal.

Bewegingen uit het dagelijks leven zoals rennen, duwen, tillen en springen lopen bij deze sportschool als een rode draad door de trainingen. Onze gemotiveerde instructeurs staan voor je klaar om alles uit je training te halen wat er in zit!

Een grote functionele trainingsruimte, (Les Mills) groepslessen, persoonlijke begeleiding, uitgebreide krachtapparatuur, sauna en small group trainingen zijn altijd bij de prijs inbegrepen.

Tegen een kleine bijbetaling kunnen leden onbeperkt gebruik maken van de faciliteiten van het prachtige wellnessresort op de 12e verdieping.

De fitness faciliteiten van Fitland XL Leiden

Fitland XL Leiden bestaat uit een ruime fitness met een spetterende Real Fitness Circuit Training zone en een uitdagende CrossBox, gescheiden kleedruimtes en een ruimte voor de fysiotherapeut. De vrije fitnessruimte van Fitland XL Leiden maakt het fitnesscentrum uniek. De combinatie van de kleurrijke, toegankelijke Real Fitness Circuit Training zone en de ruige CrossBox zorgen ervoor dat zowel de beginnende als ervaren sporter zich thuis voelt in deze functionele trainingsruimte. Daarnaast beschikt Fitland XL Leiden over een zeer uitgebreid Wellnessresort met onder andere verschillende sauna cabines, zwembaden, rustruimtes, dompelbaden, whirpools en een uitstekend restaurant. Voor een kleine bijbetaling van € 6,20 per week kunnen Fitland leden onbeperkt gebruik maken van alle Fitland Wellnessresorts.

De meest unieke sportschool van Leiden!

Omdat Fitland jouw trainingsresultaat het allerbelangrijkst vindt leren wij jou graag zoveel mogelijk oefeningen en trainingsmethodes waarmee jij zelfstandig aan de slag kunt om je doelen te bereiken. Afhankelijk van je doelstelling hebben wij een jaarplanning gemaakt waarin je in de eerste maand iedere week iets nieuws leert op het gebied van training en/of voeding en daarna maandelijks. Aan het einde van de eerste maand helpen we je een persoonlijk trainingsschema op te stellen door de oefeningen die je hebt geleerd te combineren. Dit noemen we de Real Fitness Journey. Er zijn 4 verschillende Journeys: Strength, Sport, Shape en Starter.

Iedere Real Fitness Journey is kosteloos voor Fitland leden en niet gebonden aan een contractperiode. Bij de Journeys zijn tussen de 15 en 20 contactmomenten met een instructeur inbegrepen.

Vrij opzegbaar fitness lidmaatschap en meer…

Alle trainingsfaciliteiten van Fitland Leiden zijn bij de prijs inbegrepen. Wij bieden onder andere een vrij opzegbaar en een 1 keer per week fitness lidmaatschap aan en onze leden kunnen gebruik maken van een vakantie-stop, een rustend lidmaatschap en kunnen hun abonnement stilzetten bij ziekte. Daarnaast hebben we een verhuisregeling en kunnen onze leden sporten op alle Fitland vestigingen. Fitland – Real Fitness Leiden is eerlijk en transparant.

 

Contact

Bargelaan 180 | 2333 CW Leiden | (071) 870 02 68 | sportleiden@fitland.nl

Neem nu contact op >

 

Site_1200 breed_hotel_Google+ waardering


Tarieven

Aanbod

Aanmelden proefles >

 

Real Fitness Journey: Leer in 12 maanden alles wat jij moet weten over training en voeding om je doelen te behalen.

Functional Workout Zone: Resultaatgericht en functioneel trainen in een groep. Onder andere kettlebells, olympische stangen, wall balls en plyo boxen zijn veel gebruikte trainingsmaterialen.

The CrossBox: Een ruige, functionele trainingsruimte. De trainingen in The CrossBox zijn een combinatie van olympisch gewicht heffen, atletiek en gymnastiek.

Fast Fit: Na 2 x 4 minuten op deze ROM-machine heb je een complete work-out gehad en zijn bijna alle spieren van je lichaam getraind.

Octane: De Octane is een crosstrainer maar dan net even anders. Tevens bevat de Octane losse gewichten om verschillende oefeningen mee te doen.

(Les Mills) Groepslessen: Cardio en kracht gecombineerd in spetterende groepsfitnesslessen met fantastische instructeurs die het beste in je naar boven halen.

Real Fitness Workshops: Probeer het nu gratis en vrijblijvend en beleef fitness zoals nooit tevoren! Fitland biedt meer dan 20 fitnessworkshops naar keuze aan.

Bedrijfssport: Fitland Business & Health biedt werknemers van organisaties bedrijfssport door middel van bewegings- en ontspanningsfaciliteiten en programma’s. Dit gebeurt op verzoek van werkgevers middels het bedrijfs- gezondheidsconcept.

Gratis sportdrank: Yanga Sports Water in verschillende smaken bevat essentiële vitamines (zonder suiker en kleurstoffen).

Zonnebank

Wellnessresort

Fysiotherapie
www.healthcentral.nl

 

 

 

The CrossBox Leiden

The CrossBox van Fitland Leiden is een ruige, functionele ruimte waarin resultaatgericht trainen centraal staat. De CrossBox trainingen zijn een combinatie van olympisch gewicht heffen, atletiek en gymnastiek. Bewegingen uit het dagelijks leven zoals rennen, duwen, tillen en springen lopen als een rode draad door de trainingen. Onder andere kettlebells, olympische stangen, wall balls en ringen zijn veel gebruikte trainingsmaterialen. De uitdaging is om jezelf iedere training te overtreffen ongeacht je niveau.

Durf jij het aan?

Gedurende de basiscursus verdiept u zich in 3 sessies van 60 minuten in de basisvaardigheden van CrossBox trainingen. Na de basiscursus kunt u als lid van Fitland onbeperkt deelnemen aan alle WOD’s (Workout Of the Day’s) op het lesrooster.

T: (071)8700268
E: sportleiden@fitland.nl

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Check dan onze Facebookpagina!

Bargelaan 180 | 2333 CW Leiden | (071) 870 02 68 | sportleiden@fitland.nl |
7 dagen per week geopend