Real Fitness Helmond

Fitness in Helmond? Kom naar Fitland XL Helmond!

Call to action_1200x368px_30 Korting_september actie

Fitland XL Helmond is een prachtig fitness- en wellnesscentrum met hotel gevestigd in de nieuwbouwwijk Helmond Suytkade. In het toonaangevende pand aan de Scheepsboulevard lopen inspanning en ontspanning naadloos in elkaar over. Zowel de leisure- als trainingsfaciliteiten zijn zeer uitgebreid. Het multifunctionele fitness- en wellnesscentrum beschikt tevens over een ruime parkeergarage. Bij Fitland – Real Fitness Helmond staat functioneel en resultaatgericht trainen centraal. Bewegingen uit het dagelijks leven zoals rennen, duwen, tillen en springen lopen bij deze sportschool als een rode draad door de trainingen. Onze gemotiveerde instructeurs staan voor je klaar om alles uit je training te halen wat er in zit! Een breed scala aan (Les Mills) groepslessen, persoonlijke begeleiding en small group trainingen zijn altijd bij de prijs inbegrepen. Tegen een kleine bijbetaling kan gebruik gemaakt worden van de faciliteiten van het wellnessresort.

De fitness faciliteiten van Fitland XL Helmond

De sportschool in Helmond bestaat uit een grote groepsleszaal met spinning-ruimte, een fitness met een spetterende FunXtion ruimte, gescheiden kleedruimtes. Daarnaast beschikt Fitland XL Helmond over een zeer uitgebreid Wellnessresort met onder andere verschillende sauna cabines, zwembaden, rustruimtes, dompelbaden, whirpools en een uitstekend restaurant. Voor een kleine bijbetaling van € 6,20 per week kunnen Fitland leden onbeperkt gebruik maken van alle Fitland Wellnessresorts.

De meest unieke sportschool van Helmond!

FunXtion: Play & Be Fit! In de fitness in Helmond vind je FunXtion. In deze speeltuin voor volwassenen worden meerdere keren per dag korte en intensieve training gegeven. Altijd de nieuwste muziek, een enthousiaste instructeur en effectieve trainingen!
Fast Fit: In de fitness ruimte van de sportschool Fitland – Real Fitness Helmond is de Fast Fit niet meer weg te denken. Na 2 x 4 minuten op deze ROM-machine heb je een complete work-out gehad waarin je hele lichaam is getraind. ROM staat voor; Range Of Motion. Een fitness machine waarmee bijna alle spieren van het lichaam worden getraind.
Octane: In de fitness ruimte vind je naast de gebruikelijke kracht- en cardioapparatuur een aantal Octanes. De Octane is een crosstrainer maar dan net even anders. Tevens bevat de Octane losse gewichten om verschillende oefeningen mee te doen. Er worden op verschillende momenten small group trainingen geven op de Octanes door onze instructeurs.

Vrij opzegbaar fitness lidmaatschap en meer…

Alle trainingsfaciliteiten van Fitland – Real Fitness Helmond zijn bij de prijs inbegrepen. Wij bieden onder andere een vrij opzegbaar en een 1 keer per week fitness lidmaatschap aan en onze leden kunnen gebruik maken van een vakantie-stop, een rustend lidmaatschap en kunnen hun abonnement stilzetten bij ziekte. Daarnaast hebben we een verhuisregeling en kunnen onze leden sporten op alle Fitland vestigingen. Bij Fitland – Real Fitness Helmond zijn we eerlijk en transparant. Real Service noemen we dat.

Contact

Scheepsboulevard 2| 5705 KZ Helmond | (0492) 87 00 54 | helmond@fitland.nl

Neem nu contact op >

 

 

Site_1200 breed_hotel_Google+ waardering


Aanbod

FunXtion: Play & Be Fit in deze speeltuin voor volwassenen! Altijd de nieuwste muziek, een enthousiaste instructeur en effectieve trainingen.

Fast Fit: Na 2 x 4 minuten op deze ROM-machine heb je een complete work-out gehad en zijn bijna alle spieren van je lichaam getraind.

Octane: De Octane is een crosstrainer maar dan net even anders. Tevens bevat de Octane losse gewichten om verschillende oefeningen mee te doen.

(Les Mills) Groepslessen: Cardio en kracht gecombineerd in spetterende groepsfitnesslessen met fantastische instructeurs die het beste in je naar boven halen.

Real Fitness Workshops: Probeer het nu gratis en vrijblijvend en beleef fitness zoals nooit tevoren! Fitland biedt meer dan 20 fitnessworkshops naar keuze aan.

Bedrijfssport: Fitland Business & Health biedt werknemers van organisaties bedrijfssport door middel van bewegings- en ontspanningsfaciliteiten en programma’s. Dit gebeurt op verzoek van werkgevers middels het bedrijfs- gezondheidsconcept.

Gratis sportdrank: Yanga Sports Water in verschillende smaken bevat essentiële vitamines (zonder suiker en kleurstoffen).

Zonnebank

Parkeermogelijkheden: Leden kunnen kosteloos parkeren in de grote parkeergarage onder het pand.

Wellnessresort: Voor een kleine bijbetaling van € 6,- per week kunnen Fitland leden onbeperkt gebruik maken van alle Fitland Wellnessresorts.

 

 

Tarieven

Call to action_1200x368px_kennismakingsactie

Proefles en workshops

1200x368px_proefles_groepsles

1200x368px_RealFitness_Workshop

 

Probeer nu gratis en vrijblijvend en beleef fitness zoals nooit tevoren!

Real FitnessScheepsboulevard 2| 5705 KZ Helmond | (0492) 87 00 54 | helmond@fitland.nl | 7 dagen per week geopend