Real Fitness Heerenveen

Fitness in Heerenveen? Kom naar Fitland Heerenveen

 

 

In het bruisende Sportstad Heerenveen is fitnesscentrum Fitland Heerenveen gevestigd.

In de sportschool hangt een zeer gemoedelijke sfeer en resultaatgericht trainen staat hoog in het vaandel bij Fitland Heerenveen. Dit begint al bij de ruime, gratis parkeerplaats recht voor de deur. Bij Fitland Heerenveen staat functioneel en resultaatgericht trainen centraal. Bewegingen uit het dagelijks leven zoals rennen, duwen, tillen en springen lopen als een rode draad door de trainingen.
Onze gemotiveerde instructeurs staan voor je klaar om alles uit je training te halen wat er in zit! Een grote functionele trainingsruimte, (Les Mills) groepslessen, persoonlijke begeleiding, uitgebreide krachtapparatuur, sauna en small group trainingen zijn altijd bij de prijs inbegrepen.

DE FITNESS FACILITEITEN VAN FITLAND HEERENVEEN

De sportschool bestaat uit een grote groepsleszaal, een spinningzaal, een ruime fitness met een uitdagende CrossBox, gescheiden kleedruimtes met infraroodsauna en een gezellige lounge met gratis koffie. Daarnaast mogen sporters kosteloos gebruik maken van het zwembad van Sportstad Heerenveen. De vrije fitnessruimte van Fitland Heerenveen maakt het fitnesscentrum uniek. Het ruime aanbod aan fitnessapparatuur en de uitdagende CrossBox zorgen ervoor dat zowel de beginnende als ervaren sporter zich thuis voelt in deze functionele trainingsruimte.

DE MEEST UNIEKE SPORTSCHOOL VAN HEERENVEEN!

Omdat Fitland jouw trainingsresultaat het allerbelangrijkst vindt leren wij jou graag zoveel mogelijk oefeningen en trainingsmethodes waarmee jij zelfstandig aan de slag kunt om je doelen te bereiken. Afhankelijk van je doelstelling hebben wij een jaarplanning gemaakt waarin je in de eerste maand iedere week iets nieuws leert op het gebied van training en/of voeding en daarna maandelijks. Aan het einde van de eerste maand helpen we je een persoonlijk trainingsschema op te stellen door de oefeningen die je hebt geleerd te combineren. Dit noemen we de Real Fitness Journey. Er zijn 4 verschillende Journeys: Strength, Sport, Shape en Starter. Iedere Real Fitness Journey is kosteloos voor Fitland leden en niet gebonden aan een contractperiode. Bij de Journeys zijn tussen de 15 en 20 contactmomenten met een instructeur inbegrepen.

VRIJ OPZEGBAAR FITNESS LIDMAATSCHAP EN MEER…

Alle trainingsfaciliteiten van Fitland Heerenveen zijn bij de prijs inbegrepen. Wij bieden onder andere een vrij opzegbaar fitness lidmaatschap, onze leden kunnen gebruik maken van een vakantie-stop, een rustend lidmaatschap en kunnen hun abonnement stilzetten bij ziekte. Daarnaast hebben we een verhuisregeling en kunnen onze leden sporten op alle Fitland vestigingen. Bij Fitland- Real Fitness Heerenveen zijn we eerlijk en transparant.

Contact

Neem nu contact op >

 

Lesrooster en openingstijden

Heerenveen Lesrooster ZOMER

 

Tarieven

 

Aanbod

 Real Fitness Journey: Leer in 12 maanden alles wat jij moet weten over training en voeding om je doelen te behalen.

The CrossBox: Een ruige, functionele trainingsruimte. De trainingen in The CrossBox zijn een combinatie van olympisch gewicht heffen, atletiek en gymnastiek.

Fast Fit: Na 2 x 4 minuten op deze ROM-machine heb je een complete work-out gehad en zijn bijna alle spieren van je lichaam getraind.

Octane: De Octane is een crosstrainer maar dan net even anders. Tevens bevat de Octane losse gewichten om verschillende oefeningen mee te doen. (Les Mills) Groepslessen: Cardio en kracht gecombineerd in spetterende groepsfitnesslessen met fantastische instructeurs die het beste in je naar boven halen.

Real Fitness Workshops: Probeer het nu gratis en vrijblijvend en beleef fitness zoals nooit tevoren! Fitland biedt meer dan 20 fitnessworkshops naar keuze aan.

Sauna: Ontspan na uw training in onze gescheiden infraroodsauna’s.

Gratis koffie en thee

Parkeermogelijkheden: Kosteloos en voor de deur!

Zwembad: Leden van Fitland Heerenveen maken kosteloos gebruik van het zwembad van Sportstad Heerenveen

Abe Lenstra Boulevard 23Q | 8448 JA | Heerenveen | heerenveen@fitland.nl | 0513 614800