Real Fitness Gemert

Fitness in Gemert? Kom naar Fitland Gemert!

Op Vicaris van der Asdonckstraat 55 tegenover het sportpark is Fitland- Real Fitness Gemert gevestigd. De sportschool is al jaren een begrip in Gemert en heeft een zeer divers aanbod aan faciliteiten. Jong en oud kan terecht bij dit multifunctionele fitnesscentrum voor een trainingsprogramma, groepsles of andere sportieve activiteit op maat. Bij Fitland Gemert staat functioneel en resultaatgericht trainen centraal. Bewegingen uit het dagelijks leven zoals rennen, duwen, tillen en springen lopen als een rode draad door de trainingen. Onze gemotiveerde instructeurs staan voor je klaar om alles uit je training te halen wat er in zit! Een breed scala aan (Les Mills) groepslessen, persoonlijke begeleiding, small group trainingen, verschillende zwembaden en zijn altijd bij de prijs inbegrepen.

De fitness faciliteiten van Fitland Gemert

De sportschool in Gemert bestaat uit verschillende grote groepsleszalen, een spinningzaal, gescheiden kleedruimtes, sauna en whirlpool, een gezellige bar, een ruimte voor de fysiotherapeut en een zeer ruime fitness met een hal voor functioneel trainen. Onder andere deze hal met bijvoorbeeld een spetterende FunXtion ruimte en een uitdagende CrossBox maakt Fitland Gemert uniek. In deze trainingsruimte kan individueel getraind worden en worden op vaste tijden groepslessen gegeven. De combinatie van de kleurrijke, toegankelijke FunXtion ruimte en de ruige, uitdagend CrossBox zorgen ervoor dat zowel de beginnende als ervaren sporter zich hier thuis voelt.
Naast de uitgebreide fitness- en groepslesfaciliteiten beschikt Fitland Gemert over een 25 meter zwembad, meerdere squashbanen en een 20 meter hoge klimtoren!

De meest unieke sportschool van Gemert!

FunXtion: Play & Be Fit! In onze fitness in Gemert vind je FunXtion. In deze speeltuin voor volwassenen worden meerdere keren per dag korte en intensieve training gegeven. Altijd de nieuwste muziek, een enthousiaste instructeur en effectieve trainingen!
Fast Fit: In de fitness ruimte van de sportschool Fitland- Real Fitness Gemert is de Fast Fit niet meer weg te denken. Na 2 x 4 minuten op deze ROM-machine heb je een complete work-out gehad waarin je hele lichaam is getraind. ROM staat voor; Range Of Motion. Een fitness machine waarmee bijna alle spieren van het lichaam worden getraind.
The CrossBox: Een ruige, functionele trainingsruimte. De trainingen in The CrossBox zijn een combinatie van olympisch gewicht heffen, atletiek en gymnastiek.
Octane: In de fitness ruimte vind je naast de gebruikelijke kracht en cardio apparatuur een aantal Octanes. De Octane is een crosstrainer maar dan net even anders. Tevens bevat de Octane losse gewichten om verschillende oefeningen mee te doen. Er worden op verschillende momenten small group trainingen geven op de Octanes door onze instructeurs.
Bedrijfsfitness

Vrij opzegbaar fitness lidmaatschap en meer…

Alle trainingsfaciliteiten van Fitland Gemert zijn bij de prijs inbegrepen. Wij bieden onder andere een vrij opzegbaar fitness lidmaatschap en een 1 keer per week lidmaatschap aan en onze leden kunnen gebruik maken van een vakantie-stop, een rustend lidmaatschap en kunnen hun abonnement stilzetten bij ziekte. Daarnaast hebben we een verhuisregeling en kunnen onze leden sporten op alle Fitland vestigingen. Bij Fitland- Real Fitness zijn we eerlijk en transparant. Real Service noemen we dat.

Contact

Vic. van der Asdonckstr. 55 | 5421 VB Gemert | + 31 (0) 492 36 17 51 | gemert@fitland.nl

Neem nu contact op >

 

Site_1200 breed_hotel_Google+ waardering


Kennismakingsactie

Call to action_1200x368px_kennismakingsactie

Een maand vrijblijvend onbeperkt sporten € 26,90

Real Fitness: Beleef het verschil

Voorwaarden:

  • Deelnemer is nog nooit lid geweest van een Fitland sportcentrum.
  • Deelname aan deze actie is maximaal éénmaal mogelijk.
  • Deze actie is alleen online te boeken.
  • Maand gaat in bij de eerste training.
  • 3 maanden geldig na aankoop.

 

Aanbod

FunXtion: Play & Be Fit in deze speeltuin voor volwassenen! Altijd de nieuwste muziek, een enthousiaste instructeur en effectieve trainingen.

The CrossBox: Een ruige, functionele trainingsruimte. De trainingen in The CrossBox zijn een combinatie van olympisch gewicht heffen, atletiek en gymnastiek.

Fast Fit: Na 2 x 4 minuten op deze ROM-machine heb je een complete work-out gehad en zijn bijna alle spieren van je lichaam getraind.

Octane: De Octane is een crosstrainer maar dan net even anders. Tevens bevat de Octane losse gewichten om verschillende oefeningen mee te doen.

(Les Mills) Groepslessen: Cardio en kracht gecombineerd in spetterende groepsfitnesslessen met fantastische instructeurs die het beste in je naar boven halen.

Real Fitness Workshops: Probeer het nu gratis en vrijblijvend en beleef fitness zoals nooit tevoren! Fitland biedt meer dan 20 fitnessworkshops naar keuze aan.

Bedrijfsfitness

Klimwand: 21 meter hoog binnen en buiten. Ook voor groepen

Squashbanen

Badminton velden

Gratis sportdrank: Yanga Sports Water in verschillende smaken bevat essentiële vitamines (zonder suiker en kleurstoffen).

Kinderopvang

Praktijk voor fysiotherapie

Zonnebank

Zwembad: 25 meter bad met whirpool!

Kinderopvang: Beschikbaar op dinsdag en woensdag van 9:00 t/m 11:30 uur.

Parkeermogelijkheden: Kosteloos en voor de deur!

Kinderfeestjes

Tarieven

Call to action_1200x368px_sport-9-weken

 

Proefles en workshops

1200x368px_proefles_groepsles

1200x368px_RealFitness_Workshop

 

Probeer nu gratis en vrijblijvend en beleef fitness zoals nooit tevoren!

Zwembad

Algemeen

Fitland Gemert beschikt over een 25 meter bad en een whirlpool. De bodem van het bad kan desgewenst omhoog of omlaag gezet worden waardoor voor elk type les de perfecte diepte kan worden ingesteld. Op woensdagavond en donderdag is het water enkele graden warmer waardoor bijvoorbeeld babyzwemmen of reumazwemmen extra comfortabel is. Naast vrijzwemmen zijn er diverse begeleide activiteiten in het zwembad.

Vrij zwemmen

Op verschillende momenten gedurende de week zijn er mogelijkheden om te komen vrij zwemmen. Zo kan je lekker met het hele gezin komen of juist je iets oudere kinderen naar het jeugd zwemmen laten gaan. Heb je zelf zin om wat baantjes te trekken of gewoon lekker te ontspannen (eventueel na het sporten) dan kan dat uiteraard ook. Kijk voor actuele tijden op het sportrooster.

Zwemlessen

Zwemlessen bij Fitland Gemert worden verzorgd door drie-essen. www.drie-essen.nl/

Gratis proefles is niet mogelijk.

Aquafit

Aqua-fit is een programma met loopvormen die uitgevoerd worden in diep water. Bij het aqua-fit draagt men een Wet-Belt. Zo’n Wet-Belt zorgt ervoor dat je zonder enige inspanning rechtop in het water blijft dobberen. Tijdens het lopen in het water worden er allerlei oefeningen gedaan voor het gehele lichaam, dit met behulp van tubes en halters. Deze vorm van sport is intensief maar ook bijzonder geschikt wanneer andere fitnessvormen te belastend zijn voor de spieren, banden of gewrichten. Kijk op het lesrooster van Fitland Gemert voor de lestijden.

Trimzwemmen

Trimzwemmen is baantjes zwemmen waarbij verschillende zwemslagen en andere oefeningen aan bod komen. Belangrijke aspecten bij het trimzwemmen zijn: trainen van het uithoudingsvermogen en oefenen van allerlei zwemslagen. Iedereen kan hieraan deelnemen op zijn/haar eigen niveau. Trimzwemmen is onder begeleiding van een instructeur/instructrice. Kijk op het lesrooster van Fitland Gemert voor de lestijden. Gratis proefles is niet mogelijk.

MBvO

Meer Bewegen voor Ouderen is een vorm van bewegen in warm water, waarbij zwemmen niet centraal staat. Er worden oefeningen aangeboden voor het gehele lichaam, tevens wordt er ook gewerkt aan de conditie en vooral aan de coördinatie. De oefeningen worden ondersteund door het gebruik van diverse materialen, zoals gewichten, ballen en stokken. De weerstand van het water zorgt ervoor dat bij regelmatig oefenen de spieren sterker en steviger worden. Samengevat kan M.B.v.O. gezien worden als een ‘gym’ les in het water. M.B.v.O. is vooral bedoeld voor 45 plussers. Kijk op het lesrooster van Fitland Gemert voor de lestijden. Gratis proefles is niet mogelijk.

Baby- en Peuterzwemmen

Babyzwemmen (3 maanden t/m 1 jaar): Babyzwemmen is een begeleide activiteit waarbij baby’s samen met hun ouders op een plezierige wijze kennis maken met het water, met spelmaterialen en met andere kinderen en hun ouders. Aankleedkussens zijn aanwezig. Peuterzwemmen (1 t/m 4 jaar): Met een begeleidende zwemonderwijzeres kunnen peuters samen met hun ouders vertrouwd raken met het water. De peuters gaan ontdekkend leren en er worden liedjes gezongen. Verder wordt er veel gebruik gemaakt van kindvriendelijke materialen. Aankleedkussens zijn aanwezig. Kijk op het lesrooster van Fitland Gemert voor de lestijden. Gratis proefles is niet mogelijk.

Zwangerschapszwemmen

Zwangerschapszwemmen betreft gerichte oefeningen voor die spieren die tijdens de zwangerschap het meest belast worden, gecombineerd met veel ontspanningsoefeningen om het lichaam even te ontzien. Kijk op het lesrooster van Fitland Gemert voor de lestijden. Gratis proefles is niet mogelijk.

Reumazwemmen

De Reumapatiëntenvereniging Veghel-Uden e.o. is al meer dan 15 jaar met 3 oefengroepen een vaste gebruiker van de faciliteiten van Fitland. Twee van deze groepen, ieder 25 personen groot, zijn elke donderdag een vaste bezoeker van Fitland Gemert. Het water is op die dag verwarmd tot 32 ̊C. Verder heeft deze vereniging nog een groep Bechterew patiënten (aandoening in de onderrug.) Zij hebben een speciaal oefenprogramma onder leiding van een therapeut. Dit programma wordt gegeven bij Fitland Mill. Voor meer informatie kunt u behalve bij Fitland tevens terecht op de website: www.RPV-vegheluden.nl. Hier kunt u alle relevante informatie vinden over Reumapatiëntenvereniging Veghel-Uden e.o. Gratis proefles is niet mogelijk.

Kinderfeestje Gemert

Ben je jarig? En word je 7 jaar of ouder? Geef dan eens een super kinderfeestje bij Fitland Gemert. Er is van alles mogelijk maar een voorbeeldfeest zou kunnen zijn: 1 uur klimmen op onze klimwand van 21 meter hoog onder begeleiding van een instructeur. 15 minuten lachen, gieren en brullen op de rodeostier. 2 uur lekker met z’n allen zwemmen. Zoals gezegd, dit is slechts een voorbeeld. Mocht je zelf andere ideeën hebben dan is ook dat bespreekbaar. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden, kosten en beschikbare tijden telefonisch contact op met Fitland Gemert. Of loop even bij ons binnen. Drankjes en snoep zijn niet bij de prijs inbegrepen. Je mag van huis meegebrachte snoep en drankjes gewoon nuttigen in onze kantine. Uiteraard kan ook in de kantine een drankje of snoep en chips worden gekocht. Als je frietjes wilt eten, graag van tevoren aanvragen.

The Crossbox Gemert

The CrossBox van Fitland Gemert is een ruige, functionele ruimte waarin resultaatgericht trainen centraal staat. De CrossBox trainingen zijn een combinatie van olympisch gewicht heffen, atletiek en gymnastiek. Bewegingen uit het dagelijks leven zoals rennen, duwen, tillen en springen lopen als een rode draad door de trainingen. Onder andere kettlebells, olympische stangen, wall balls en ringen zijn veel gebruikte trainingsmaterialen. De uitdaging is om jezelf iedere training te overtreffen ongeacht je niveau. Durf jij het aan?

1200x368pt_sport_slider_CrossBox_banner1

 

Meld u hier aan voor een kennismakingsmaand inclusief basiscursus CrossBox. Gedurende de basiscursus verdiept u zich in 3 sessies van 60 minuten in de basisvaardigheden van CrossBox trainingen. Na de basiscursus kunt u als lid van Fitland onbeperkt deelnemen aan alle WOD’s (Workout Of the Day’s) op het lesrooster.

T: (0492) 36 17 51
E: gemert@fitland.nl

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Check dan onze Facebookpagina!

Real Fitness

Vic. van der Asdonckstr. 55 | 5421 VB Gemert | + 31 (0) 492 36 17 51 | gemert@fitland.nl | 7 dagen per week geopend