Real Fitness Eindhoven Willemstraat

Fitland Eindhoven? Kom naar Fitland Eindhoven Willemstraat!

Call to action_1200x368px_30 Korting_september actie

Fitland – Real Fitness Eindhoven Willemstraat is gevestigd in het bruisende centrum van Eindhoven en deelt het pand met LopersCompany Eindhoven. Deze exclusieve trainingsstudio heeft een luxe uitstraling en persoonlijke begeleiding is gegarandeerd. Bij deze sportschool staat functioneel en resultaatgericht trainen centraal. Bewegingen uit het dagelijks leven zoals rennen, duwen, tillen en springen lopen als een rode draad door de trainingen. Onze gemotiveerde instructeurs staan voor je klaar om alles uit je training te halen wat er in zit! Verschillende (Les Mills) groepslessen, persoonlijke begeleiding, small group trainingen, gebruik van het solarium en privé infrarood cabines zijn altijd bij de prijs inbegrepen.

De fitness faciliteiten van Fitland Eindhoven Willemstraat

De sportschool in Eindhoven bestaat uit een fitness- en groepsleszaal , gescheiden kleedruimtes, een gezellige bar, een ruimte voor de fysiotherapeut en voor de masseur. Daarnaast beschikt Fitland Eindhoven Willemstraat over privé infrarood cabines voor na de training en een solarium met verschillende zonnebanken.

De meest unieke sportschool van Eindhoven!

Omdat Fitland jouw trainingsresultaat het allerbelangrijkst vindt leren wij jou graag zoveel mogelijk oefeningen en trainingsmethodes waarmee jij zelfstandig aan de slag kunt om je doelen te bereiken. Afhankelijk van je doelstelling hebben wij een jaarplanning gemaakt waarin je in de eerste maand iedere week iets nieuws leert op het gebied van training en/of voeding en daarna maandelijks. Aan het einde van de eerste maand helpen we je een persoonlijk trainingsschema op te stellen door de oefeningen die je hebt geleerd te combineren. Dit noemen we de Real Fitness Journey. Er zijn 4 verschillende Journeys: Strength, Sport, Shape en Starter.

Iedere Real Fitness Journey is kosteloos voor Fitland leden en niet gebonden aan een contractperiode. Bij de Journeys zijn tussen de 15 en 20 contactmomenten met een instructeur inbegrepen

Vrij opzegbaar fitness lidmaatschap en meer…

Alle trainingsfaciliteiten van Fitland Eindhoven Willemstraat zijn bij de prijs inbegrepen. Wij bieden een vrij opzegbaar fitness lidmaatschap aan en onze leden kunnen gebruik maken van een vakantie-stop, een rustend lidmaatschap en kunnen hun abonnement stilzetten bij ziekte. Daarnaast hebben we een verhuisregeling en kunnen onze leden sporten op alle Fitland vestigingen. Bij Fitland – Real Fitness Eindhoven Willemstraat zijn we eerlijk en transparant.

Contact

Willemstraat 22 | 5611 HD Eindhoven | (040) 296 29 18 | willemstraat@fitland.nl

Neem nu contact op >

 

Site_1200 breed_hotel_Google+ waardering


 

REAL FITNESS JOURNEY

Omdat wij jouw trainingsresultaat het allerbelangrijkst vinden leren wij jou graag zoveel mogelijk oefeningen en trainingsmethodes waarmee jij zelfstandig aan de slag kunt om je doelen te bereiken. Afhankelijk van je doelstelling hebben wij een jaarplanning gemaakt waarin je in de eerste maand iedere week iets nieuws leert op het gebied van training en/of voeding en daarna maandelijks. Aan het einde van de eerste maand helpen we je een persoonlijk trainingsschema op te stellen door de oefeningen die je hebt geleerd te combineren.

Wanneer je kiest voor begeleiding aan de hand van één van de vier Journey’s leer jij dus in 12 maanden alles wat jij moet weten over training en voeding om je doelen te behalen.

De Real Fitness Journey is kosteloos voor Fitland leden en niet gebonden aan een contractperiode.

 

Real Fitness Journey aanmelden > 

 

1200x368px_Strength

Doelstelling Strength: Sterker worden en het vergroten van spiermassa.

In de eerste maand starten we met de basis en leren we je te trainen met Freeweights en Cable Cross apparatuur. Later deze maand staat een kennismaking met Olympisch Gewichtheffen op de planning waar we later dit jaar dieper op ingaan. Deze trainingen duren 15 of max. 30 minuten.

1200x368px_Sport

Doelstelling Sport: Sport specifiek, doel- en resultaatgericht trainen.

In de eerste training maak je kennis met cardio zoals nooit tevoren. We laten de loopband en crosstrainer even links liggen en leren je om je hartslag te verhogen met bokshandschoenen en een stootzak. Later deze maand maak je onder andere kennis met de kettlebell en met Olympisch Gewichtheffen.

1200x368px_Shape

Doelstelling Shape: Afvallen, strakker en fitter worden.

In de eerste training maak je kennis met cardio zoals nooit tevoren. We laten de loopband en crosstrainer even links liggen en leren je om je hartslag te verhogen met bokshandschoenen en een stootzak. Later deze maand maak je onder andere kennis met de gymball (erg goed voor je buikspieren) en de kettlebell. Later dit jaar maak je kennis met de massagerol voor actief herstel.

1200x368px_Starter

Doelstelling Starter: Starten met fitness, revalideren en fitter worden.

In de eerste training maak je kennis met de cardioapparatuur zoals loopbanden, fietsen en crosstrainers. Je leert hier om zelfstandig een warming-up te doen. Later deze maand maak je onder andere kennis met de gymball (erg goed voor je buikspieren). Later dit jaar leren we je onder andere te trainen met je eigen lichaamsgewicht en maak je kennis met de massagerol voor actief herstel.

Real Fitness Journey aanmelden > 

Tarieven

Call to action_1200x368px_kennismakingsactie

Aanbod

Aanmelden proefles >

 

Real Fitness Journey: Leer in 12 maanden alles wat jij moet weten over training en voeding om je doelen te behalen.

Fast Fit: Na 2 x 4 minuten op deze ROM-machine heb je een complete work-out gehad en zijn bijna alle spieren van je lichaam getraind.

(Les Mills) Groepslessen: Cardio en kracht gecombineerd in spetterende groepsfitnesslessen met fantastische instructeurs die het beste in je naar boven halen.

Real Fitness Workshops: Probeer het nu gratis en vrijblijvend en beleef fitness zoals nooit tevoren! Fitland biedt meer dan 20 fitnessworkshops naar keuze aan.

Bedrijfssport: Fitland Business & Health biedt werknemers van organisaties bedrijfssport door middel van bewegings- en ontspanningsfaciliteiten en programma’s. Dit gebeurt op verzoek van werkgevers middels het bedrijfs- gezondheidsconcept.

Gratis sportdrank: Yanga Sports Water in verschillende smaken bevat essentiële vitamines (zonder suiker en kleurstoffen).

Infrarood cabines: In deze privé cabines kunt u even helemaal tot uzelf komen.

Massagestoelen en Hydromassage-bedden: Voor ontspanning na uw training.

Praktijk voor fysiotherapie

Zonnebank

Partners: Fysiotherapie Willemstraat Fitland Eindhoven Olympia Lopers Company

 

 

Real FitnessWillemstraat 22 | 5611 HD Eindhoven | (040) 296 29 18 | willemstraat@fitland.nl |
7 dagen per week geopend