Om deze website goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Bekijk hier het cookiebeleid


Fitland

Fitland is een keten met luxe Wellnessresorts, hotels, restaurants en sportcentra. Daarnaast biedt Fitland diverse mogelijkheden op zakelijk gebied.

Fitland Wellnessresorts

Fitland is in het bezit van zes prachtige Wellnessresorts. Deze biedt u een variëteit aan mogelijkheden op het gebied van wellness en beauty. Kom ontspannen van luxe in Mill, Roosendaal, Goes, Sittard, Leiden of Helmond.

Fitland Hotels

Fitland Hotels zijn kwalitatief hoogwaardige hotels met een unieke combinatie van een wellnessresort. Kom volledig tot rust in Mill, Uden, Veghel, Helmond, Sittard of Leiden.

Fitland Restaurants

Uiteten moet een feestje zijn. En dat past bij het motto van Fitland: gewone dingen ongewoon goed doen.  Gezond leven, volop bewegen én genieten.  Culinair genieten bij Fitland kan in Mill, Uden, Veghel, Sittard, Helmond en Leiden.

Fitland Sportcentra

Fitland sportcentra biedt volop mogelijkheden op het gebied van sport en ontspanning. Een ruim aanbod aan locatie’s met diverse groepslessen en fitness faciliteiten.

Fitland Zakelijk

Fitland biedt werknemers van organisaties bedrijfssport door middel van bewegings- en ontspanningsfaciliteiten en programma’s. Dit doen wij op het verzoek van werkgevers middels het Bedrijfs- gezondheidsconcept.